המצעד שעוד ייצעד

המצעד שעוד ייצעד

• צילום מצילומי הסצינה המדוברת.
  • לא טוב? הנה כמה וכמה צילומים מפורשים הרבה יותר.
  • נראה שדוברובניק מוצפת תיירים בימים אלה. הנה שתי תיירות משחזרות סצינה חביבה מהעונה האחרונה.
  • כמה צילומי סטודיו בשחור לבן של חלק מהדמויות לקידום העונה.

ובפינת ההומור:

.
.
.
.
.
.
?WHO GAVE YOU THE ORDER

ועוד חדשה לגבי העונה הקרובה והמצעד (
לעונה 5):

אצבעון מצולם בדוברובניק, ויישתתף באופן פעיל בסצינות במעלה מלך בעונה הקרובה. מי אמר אפקט הפרפר ולא קיבל?
(כמו כן, הסצינה צולמה כמה פעמים, בחלק מהפעמים עם לנה היידי בלבוש בצבע עור ובחלק אחר עם כפילת גוף)

Stark Bannermen

New member
ספוילר אפשרי

זה נורא, למה הם מביאים אותו לשם? אני חושש שזה עוד פילר מטופש שיהרוס עוד יותר את האירועים. ומה סאנסה תעשה לבדה?

אני מניח שנאלץ לחיות ולראות

אני מניח שהם צריכים כמה שיותר דמויות איקוניות וזכורות לסצינות, ולא להישאר עם דמויות שקיימות בספרים אבל הצופים בקושי זוכריםאותן (אין אפילו אישור רשמי על ליהוק או ליהוק מחדש של סר קבאן!). תוסיף לזה את מהירויות הנסיעה הבלתי אפשריות בסדרה (כמו הסצינה של רוב עם בולטון בהארנהול), ותקבל מתכון סביר. סאנסה כנראה תעבור שינוי אישיות ותהפוך לשחקנית ממולחת במשחקי הכס, בת טיפוחיו של אצבעון (היה ראיון עם השחקנית שלה שרמז משהו בנושא).

Stark Bannermen

New member
באותו דיווח שהבאת

היה רשום על דמות שמאזכרת פחות או יותר את קבאן..ממש מוזר לי מה שהם עושים עם הדמות הזו, כל עניין "הצופים לא יזכרו, הצופים לא יבינו" לפעמים זה נשמע כמו זילזול בקהל הסדרה..זה לא נראה לי כל כך מסובך. בכל אופן, לאנסל חוזר ואני מקווה שהם יחזירו גם את קבאן..הפרק בסוף ריקוד עם דרקונים היה אחד האהובים עליי והייתי שמח לראות אותו על המסך.

Stark Bannermen

New member
ומוזר גם שלא היה שום חדשות ליהוק לגבי מה שהולך

בבקעה, שום דבר. דממה מוחלטת כמו מה שקורה עם עלילת הצפון..מעניין מה יילך שם.

אני מניח שזה כי התקדמות העלילה בבקעה תהווה התקדמות משמעותית ביחס לספרים שהם עדיין לא מוכנים לה - או שגם בספרים העלילה בבקעה לא הולכת להמשיך, וסאנסה תעבור לזירת התרחשות אחרת בקרוב.

למעלה