המצפון של האמא הרעה שעובד שעות

odeia

New member
המצפון של האמא הרעה שעובד שעות

נוספות. אתמול בלילה, הילדה לא הרגישה טוב, בכתה שהאף סתום והיא לא יכולה לישון, רוב הלילה לא ישנו, לפנות בוקר היא נרדמה מידי פעם. בבוקר, כמו תמיד, הערתי אותה, לא נתתי לה להמשיך לישון כי צריכים להביא אותה לגן ולהגיע לעבודה בזמן. כמה היה יכול להיות אידיאלי להשאיר אותה לישון כמה שהיא רוצה ולהשאר איתה בבית כדי לטפל בה. כמה קשה להיות אמא עובדת, שלא יכולה להרשות לעצמה לא להגיע לעבודה.

רותי ע

New member
להפך.. אמא טובה שיוצאת לעבוד

למרות שהלב בבית עם הילדה כי צריך פרנסה.. כן, קשה להיות אמא עובדת.
מקווה שהלילה יהיה שקט

odeia

New member
רותי, המון תודה, גם אני מאחלת לנו

לילה שקט ולכולם. למזלי, כמו שכבר ציינתי, הילדה בגן שמקבל את הילדים חולים עם התרופות שלהם. לכן הלב היה בגן עם הילדה, למרות שהעדפתי להיות איתה בבית.

rachell

New member
אמא טובה

אכן אמא עובדת ולהיות נחמדה ולהשאיר אותה לישון כמה שהיא רוצה ולהשאר בבית כדי לטפל בה לא הופך אותה לאמא יותר טובה אלא רק יותר נחמדה מה שטוב לך טוב לה - את עובדת ולא יכולה כי כשצריך אז אנחנו נשארות וכשלא אז לא זה החיים וגם ללמד אותה את זה זה חשוב

odeia

New member
והיום, היא קמה בבוקר, בוכה שהיא לא

רוצה לגן כי היא לא מרגישה טוב והיא רוצה להשאר איתי בבית. אבל לצערי לא יכולתי, אני עובדת בהנ"ח והיום תאריך קריטי מבחינתי. הרגשתי כל כך רע, אבל בשביל לפצות את שתינו אולי אקח יום חופש שבוע הבא ואהיה רק איתה בבית.

אודיה - אני עוד לא במצב הזה, אבל

אני כ"כ מבינה על מה את מדברת. אני יודעת שגם יומי יגיע בנושא הזה, ואני כל הזמן מנסה "לנחם" את עצמי, שאבא שלו ישאר איתו וגם הסבתות יעזרו...אבל חלומות לחוד ומציאות לחוד...

odeia

New member
סיגל, אשרי האמא והילד שיש להם סבים

וסבתות שישארו איתם ויעזרו, או בעל שישאר עם הילד במקום האמא. במקרה שלנו - שניינו לא יכולים להפסיד עבודה, ואנחנו לגמרי לבד במקום מגורינו, בלי משפחה וחברים. מסתדרים, לא צריך לרחם, אבל לא תמיד קל.

באמת אשרינו../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

זו אחת הסיבות שעברנו לגור בקרבת ההורים (שיהיה קל לנו וגם להם) והמרוויח העיקרי הוא שגיא.

למעלה