מזה למעלה מ-2,500 שנה,
מכירים אלה המשתמשים בשיטות המגוונות שמציע ה בודהיזם, באושר המיוחס לזיהוי ה תודעה על כל איכויותיה המושלמות וחירותה מכל מגבלות שהן. הבודהיזם הופך את האנשים לחזקים ועצמאיים, וממלא אותם בשמחה, חוסר-פחד ואהבה. הוא אינו דוגמטי ומתיר לסימני שאלה ולחקירה ביקורתית לצוץ בכלט מקום. הבודהיזם מתבסס על התנסות ישירה בחוויית ה תודעה במדיטציה, אינו מוסיף דבר למציאות הקיימת ואף אינו גורע ממנה. מטרת לימודי הבודהה (דהרמה בסנסקריט) היא להראות לאנשים מהי ההווייה האמיתית שלהם ושל כל הסובב אותם. רק משהו קטנטן שאנני מבינה, מתחינתי כשאדם שואל שאלות זה אינדיקציה לכך שהוא מחפש סוג של ידע ועל כך מעט עצוב שאת מסתפקת בדבריי כשיש בפנייך עולם כל כך רחב המכיל ידע רב כמו האינטרנט וכמובן עוד, ויתרה אץ גם שואלת שאלות וגם מעלה ספקולציות על בסיס מה?- לא ממש ידוע לי ובהקשר לשאלתך התמה איכות מול כמות וההפך כפי שאני רואה זאת עד כמה ששתודעתי המתפתחת מיום ליום מאפשרת לי לראות ולהיות מודעת, נכו העניין נתון לפרשנות אבל אדם פשוט אני ומבחינתי לאמה אולה נידהל החושף שדר בודהיסטי חי בפני עשרות אלפי אנשים עצמאיים החפצים למלא את חייהם במשמעות ושמחה, זה מעיד על פעילות של 24/7 להפצת הדהרמה ברחבי העולם זה משהו שהוא לא בשגרת היוםיום אצל רוב האנשים אז סתם סוג של 1+1=2 בכל מקרה המלאכה מרובה ואין זמן לבזבז, אסיים ב- מי ייתן וכל היצורים ישתחררו מסבל ויהיו מאושרים!