המקהלות

המקהלות

המקהלות המקהלות המסיעות לי בעת שיחת לילה, נדמו פתאום, ואין קול מהגוש הפרטי לפוטנציאל שבי. ובימים שלמים המלאים את השחר, רוחות המקהלות באות והולכות לפזר השלג מתוכי.

שלום

ההתמודדות עם הרעש הפנימי מול השקט הפנימי, נצחית. השקט אולי יותר אמתי, אבל גם הרעש אמתי. חשוב להיות מודעים לעצמנו.

mask4

New member
איזה יופי

יש לך כאן תיאורים מקסימים. לא ממש אהבתי שסיימת את הבית השני ב"לפוטנציאל" שבי, אני בטוחה שיש מילה אחרת שיכולה להחליף את המילה פוטנציאל- גם כי זה מסביר לנו באופן ישיר את נושא השיר, וגם כי...טוב אני לא כל כך אוהבת שמערבים מילים לועזיות בשירים
הבית השני ממש טוב. הוא עשה לי לחשוב, אבל אני לא בטוחה שהדימוי של השלג מיצה את עצמו (דימוי מאוד יפה אגב) מה זה השלג? למה דווקא שלג? (ועוד משהו-בשורה השניה בבית השני התכוונת לכתוב "ממלאים* את השחר"?)

תודה על ביקורתך + השיר כשהוא מתוקן.

אפשר שבמקום לפוטנציאל שבי, אז יכול להיות : לכוח האצור שבי. וממלאים יכול להיות גם נכון. ובקשר לשלג, אתן זאת לדמיון . ולכן השיר כמתוקן, יכול להיות כך : המקהלות המסיעות לי בעת שיחת לילה, נדמו פתאום, ואין קול מהגוש הפרטי לכוח האצור שבי. ובימים שלמים הממלאים את השחר, רוחות המקהלות באות והולכות לפזר השלג מתוכי. תיקנתי את זה אצלי גם בכתובים. תודה רבה, פאר.

למעלה