המקובלים דפוקים!

gloom

New member
יפה שהגעת למסקנה הזאת../images/Emo66.gif

וגם חושבים שהלא מקובלים חרשנים *שיעול*ג'וד שם בדוי*שיעול*

cami y luly

New member
אהמ אהמ...

יש מקובלים שהם ממש בסדר וזה לא שאני מקובלת או משהו אבל חבל מאוד שיש לא מקובלים שאפילו לא מנסים להתחבר עם המקובלים ורק אומרים שהם ארסים ופרחות מטומטמים שיורדים כל הזמן על אנשים אחרים זה שיש להם ביטחון עצמי מופרז זה לא אומר שהם לא נחמדים! יש בנות בכיתה שלי שהן מקובלות אבל אחרי שהכרתי אותן אז ראיתי את מה שהן באמת: בנות ממש טיפה פרחות וממש נחמדות שפשוט יש להן ביטחון עצמי יותר מה"לא מקובלים" אז תפסיק להגיד שהמקובלים דפוקים ותפסיק לעשות הכללות! תאמין לי שיש לא מקובלים שהם ממש דפוקים וזה ממש לא אשמת המקובלים

בקשר למקובלים והלא מקובלים........

יש מעט מאוד מקובלים שהם בסדר, רוב המקובלים הם בעצם (לפי הניסיון שלי אם המקובלים האלה) הם סנובים שאוהבים לרדת על אנשים, וגם הם כל מיניי אנשים מופרקים שבגיל 13 הם מתנשקים והם עוד משוויצים בזה ויש גם מקובלים שלא מתחברים אם אף אחד והם חושבים שהם הכי הכי ויש גם את המיליונרים שמתחברים רק אם מיליונרים אחרים, בקיצור המקובלים הם מגעילים ובעצם יש כמה סוגי מקובלים- 1. מיליונרים. 2. מופרקים אוהבי נשיקות ובילויי לילה, 3. סנובים שיורדים על אחרים. רוב הילדים הלא מקובלים ואני לא מדברת על הקיצוניים- החנונים והמוזרים, אלא רוב הילדים שהם לא הכי מקובלים בעולם- הם דווקא הכי בסדר.

gloom

New member
את יודעת שאת מכלילה...../images/Emo66.gif

בקשר למיליונרים צדקת אבל ב-2 טעית בגדול למרות שאני לא קלאבר אני אוהב נשיקו כי זה כיף וטעים אם לא ניסית אין לך מה לדבר ואלה שיורדים על אחרים תלוי איך זה עם זה בצחוק הם סבבה ואם זה סתם אז הם בכלל לא מקובלים והאנשים הקיצוניים הם גם לא נחמדים כי אם אתה מנסה להתחבר אליהם הם נדבקים אליך ולא עוזבים אותך אז הנה תיקנתי אותך

תאמין לי אני צדקתי

כל המיליונרים הם מקובלים וגם סנובים. גם כל אלה שכל הלילה במסיבות ומתנשקים וחראים -גם הם מקובלים וסנובים גם כל אלה שיורדים על אנשים, ולא בצחוק, ואני מכירה כמה כאלה מהכיתה שלי שסתם יורדים על אחרים ושונאים את כולם, אז גם הם מקובלים וסנובים. כמובן שהקיצוניים החנונים והחראים האלה הם נורא מעצבנים, וגם אני מכירה כאלה. המסקנה שאפשר להסיק מכל הסיפור הזה אם הסנובים היא- שהמקובלים הם בכלל לא אנשים שאוהבים ומעריצים אותם, אלא סתם חבורת סנובים שחצנים. בעצם לדעתי לא המקובלים ולא הקיצוניים החנונים הם לא משהו טוב, מה שכן- אלה שבאמצע.

אנחנו כאן לא מאמינים

בחלוקה מוחלטת כזו, כי בכל קבוצה יש כאלה שהם בסדר, וכאלה שהם לא בסדר, ומלבד זאת, מה זה בעצם 'בסדר' ו'לא בסדר'? מי קובע את הסטנדרטים החברתיים הללו? מטרת הפורום היא לא לבוא ולהכפיש את שמם של המקובלים, לכאורה, אלא המטרה העיקרית שלנו היא לדבר על התופעה, האם קיימת כזו או לא, ולמה, איך אפשר לשנות אותה ואיך אפשר להתמודד איתה - לאלו שהיא מציקה להם. ברוך הבא אלינו, מה שלא יהיה.

p r u d e n s

New member
לא מדויק.../images/Emo182.gif|מרי|

רוב המקובלים דפוקים. אבל אני היכרתי כמה וכמה מקובלים שהיו ממש נחמדים, ולגמרי לא דפוקים. אז אל תעשה הכללות.. זה כמו להגיד שבלונדיניות טיפשות וכאלה... (נכתב ב
טובה כמובן... ואיך אפשר להוסיף אייקון אחד בלי להוסיף אייקון של |מרי|?!)

צליללל

New member
קלטתי אותכם....

הבנתי! היה כתוב זה פורום מקובלים ולא מקובלים... לא היה כתוב פורום לא מקובלים ממורמרים..... אחרת לא הייתי נכנסת... פאק למה מגעילים מה זה מקובל בכלל מה זה השטויות האלה אתם חושבים שה'מקובלים' מגעילים ה'מקובלים' חושבים שאתם ה'לא מקובלים' מגעילים למה? אתם לא מכירים אותם ואתם מתים מקנאה שיש להם הרבה חברים למה הם אותכם? כי הם גם לא מכירים אותכם... הבעיה היא שלכם כנראה זה מפריע לא להכיר אותם להם זה לא כי הם לא יודעים מה הפ מפסידים ולא חסר להם חברים אז שמפריע לכם משהו תעשו אם זה משהו... ולא סתם מנדים אף אחד תמיד יש סיבה

למעלה