מהו המקום או הסיטואציה הכי מוזרים בהם מצאתם עצמכם משתמשים ב-PDA? אם יש לכם גם תמונות מוזרות הקשורות לכך אז מה טוב. אם יש תמונות מוזרות ומיוחדות של PDA ללא סיפור - גם הולך
בנסיבות משפחתיות מסויימות יצא לי להגיע לבי"כ. מי שמכיר אותי יודע שאני ובתי כנסת לא הולכים כל כך טוב. בעיקר מפאת השעמום. אז הכנתי לי על הפאלם מלאי כתבות מעניינות וכשישבנו שם, הרי כמיטב המסוורת ישבתי וקראתי כשהפאלם מוחבא בתיק (נו בכל זאת לא נעים להוציאא פאלם כשכולם יושבים בחגיגיות). בפסח לפני שנתיים או שלש גילינו שמספר ההגדות לפסח נמוך ממספר המסובים (ברור שכל השנה מתרוצצות הגדות אין ספור ולכל פינה שפונים נתקלים בהגדה. רק בפסח הן נעלמות...) הכנסתי בקשה לקובץ ההגדה לפורום פאלם ותוך חצי שעה או פחות מנשה העלה קובץ PRC של הגדה לפסח (תודה מנשה
אבל בבית הכנסת שאני מתפלל בו זה די מקובל ואפשר לראות הרבה פעמים אנשים מתפללים מתוך הפאלם (בבנין שבו אני עובד יש תפילת מנחה כל יום - וכ4-5 מתפללים - מתפללים מתוך פאלם/פוקט ואפילו - סלולרי)
להחשיב שירותים זה כמו להחשיב משרד, נו באמת... איך אפשר בכלל לשבת בשירותים בלי פאלם?! מתי ואיפה בכלל אפשר לשבת בנחת ולקרוא ללא הפרעה אם לא בשירותים?! ואני בכלל לא נכנס לעניין ההגדרות. למי יש סבלנות לשחק עם כל ההגדרות כשיש מכבי בטלוויזיה? (או משהו אחר...). רק בשירותים ניתן להרחיב את הידע וללמוד את המכשיר ביסודיות. אז לא נחשב בכלל! סליחה