המקלובה של bigjack. רשמים ושאלה.
המון זמן אני רוצה להכין ורק היום אזרתי כוחות וניגשתי למשימה. החלטתי להתחיל ולעשות לביתי לפני שאני מכין את המנה בתור מנה חגיגית ומזמין את כל המשפוחה. ראשית, אני רוצה להציע שהמאכל יהפך להיות מאכל חגיגי לכבוד הפסח כיוון שמבחינת ההשקעה, ההכנה שקולה לבניית פירמידה. ה מ ו ן עבודה, בייחוד לחובב מתכונים קצרים כמוני, אבל ... כפי שכותב bigjack במתכון, התוצאה שווה כל רגע. חגיגה של טעמים ותענוג צרוף בכל ביס. פשוט מתכון מדהים. בכל זאת, יש דבר שהתקשיתי בו ואני צריך עצה מ bigjack היקר או ממישהו אחר שמבין, יודע ורוצה לעזור. בשום מקום במתכון (ולא בכל מקום אחר באינטרנט) לא רשום איך יודעים בבישול הסופי מתי נגמרו הנוזלים. אחרי ששמים הכל בסיר ושופכים את המרק אמורים לבשל על אש גבוהה עד שהנוזלים נגמרים אבל, איך לעזאזל יודעים מתי הם נגמרים ? הרי לא תחפור בכל הסיפור הזה ותהרוס את כל הסידור. אני השארתי את זה יותר מדי זמן וכל התחתית שאמורה לצאת קריספי נשרפה לי. עצות ?
המון זמן אני רוצה להכין ורק היום אזרתי כוחות וניגשתי למשימה. החלטתי להתחיל ולעשות לביתי לפני שאני מכין את המנה בתור מנה חגיגית ומזמין את כל המשפוחה. ראשית, אני רוצה להציע שהמאכל יהפך להיות מאכל חגיגי לכבוד הפסח כיוון שמבחינת ההשקעה, ההכנה שקולה לבניית פירמידה. ה מ ו ן עבודה, בייחוד לחובב מתכונים קצרים כמוני, אבל ... כפי שכותב bigjack במתכון, התוצאה שווה כל רגע. חגיגה של טעמים ותענוג צרוף בכל ביס. פשוט מתכון מדהים. בכל זאת, יש דבר שהתקשיתי בו ואני צריך עצה מ bigjack היקר או ממישהו אחר שמבין, יודע ורוצה לעזור. בשום מקום במתכון (ולא בכל מקום אחר באינטרנט) לא רשום איך יודעים בבישול הסופי מתי נגמרו הנוזלים. אחרי ששמים הכל בסיר ושופכים את המרק אמורים לבשל על אש גבוהה עד שהנוזלים נגמרים אבל, איך לעזאזל יודעים מתי הם נגמרים ? הרי לא תחפור בכל הסיפור הזה ותהרוס את כל הסידור. אני השארתי את זה יותר מדי זמן וכל התחתית שאמורה לצאת קריספי נשרפה לי. עצות ?