המקסיוטה!

cubano1

New member
המקסיוטה!

תודה לנעעעמה שהאירה את עיני - וחיפוש קטן אישר שולריה מקסיוטה רוקחת ירידה חדשה מהמקבילים - דאבל סלטו לפנים עם בורג שלם. http://www.youtube.com/watch?v=Hvl6qSpBnr0&feature=channel_video_title האלמנט קיים בגרסה של דאבל סלטו לפנים, ודאבל סלטו לפנים עם חצי בורג. במידה וולריה תבצע את האלמנט בהצלחה באליפות העולם הוא יקרא על שמה!

נעממהה

New member
ביצוע בתחרות גביע העולם לא מספיק? :(

בשביל שתרגיל יירשם על שם מתעמל מסויים, הוא חייב לבצע אותו באליפות העולם? לא מספיק שזו תהיה תחרות בינלאומית רשמית? והאמת, שאתה כתבת את זה בעידכונים שנתת (ציטוט): Valeria Maksyuta UB – giant 1 ½, fall on reverse toe on, repate oin combination to Jaeger, double front 1/1 off יש לולריה תרגיל יפה!! חבל רק על הנפילה...

cubano1

New member
באליפות יבשתית או עולם

את העדכונים העתקתי מאיזה בלוג שעדכן בזמן אמת, ואל שמתי לב לזה. וכשאת העלת את זה ובדקתי שוב - הנחתי שזאת שגיאה - עד שראיתי את זה בוידאו. בכל מקרה - אם אני לא טועה - בשביל שאלמנט יקרא על שם מתעמלת הוא צריך להתצע באליפות עולם או אליפות יבשתית. בגלל זה מספרות תומאס הן על שם קורט תומאס, שלא היה הראשון שביצע אותן.... וגם השפושניקובה עם בורג מלא שאליזבת' זייץ מתכננת לאליפות העולם יקרא על שמה אם היא תבצע אותו בהצלחה, אף על פי שביו טיוב יש סרטון של אמריקאית שמבצעת את זה הרבה קודם...

לא רק זאת

אלא שיש להצהיר על האלמנט מראש, נדמה לי אפילו חצי שנה מראש, לשלוח תיאור שלו וצילום שלו ולקבל אישור מה-FIG לאחר שבחנו את האלמנט.

cubano1

New member
החוק לגבי קריאת אלמנט על שם מתעמל או מתעמלת

טוב - צריך לבצע את האלמנט או באליפות עולם או באולימפיאדה - באליפות יבשתית זה לא תופש. גם - כפי שנועה אמרה צריך להגיש את הלמנט ל FIG לפני התחרות יחד עם תרשימים ווידאו - ככה הם יכולים לתת לו דרגת קושי. 5.6 Recognition of New Vaults and Elements The coaches and gymnasts are encouraged to submit new vaults and elements that have not yet been performed and/or do not yet appear in the Table of Elements to the WTC by electronic mail, facsimile or post at any time during the year. – In principle, only those elements which have been performed will appear in the Code of Points. – In order to be recognized as a new element, the element must be successfully performed (without a fall) for the first time at an FIG Official Competition: World Championships Olympic Games – No element will be named if there is more than one gymnast who has performed it for the first time. The element must be minimum “C” difficulty. – The new elements must be presented no later than the day and hour, as stipulated in the Work Plan. The request for evaluation must be accompanied with technical drawings and figures, as well as with a DVD. – The FIG/WTC will evaluate concerning: Difficulty Value of new vaults (vault group and number) Difficulty Value of new elements – The evaluation may be different in comparison to the value received at competitions other than Official FIG Competitions. – The decision will then be communicated as soon as possible in writing to the Concerned federation and Judges at the Judges’ Review Session (Instruction) or Judges’ Briefing before the respective competition. – New vaults and elements may be submitted at all other International Competitions to the technical director and/or FIG Technical Representative. The evaluation and decision takes place in the technical discussions prior to the respective competition. The decisions have validity only at that respective competition; however these should be forwarded by the technical delegate to the President of the WTC for review by the WTC at the next subsequent meeting of the WTC. Such new elements, etc. will appear for the first time in the Code Update, only when they have been submitted, confirmed and also performed at an Official FIG Competition.

נעממהה

New member
אלמנט ה-"שחם"

האם נעם שחם ביצע את האלמנט שנקרא על שמו (במתח) באליפות עולם/אולמפיאדה? ידוע לי שיש כזה אלמנט בחוקה, אבל לא שמעתי שהוא ביצע אותו באליפות עולם או משהו. אשמח אם למישהו יש מידע טוב יותר ויכול לעדכן. ואם הוא לא ביצע את זה בתחרות כזו גדולה- איך זה נקרא על שמו? ובכלל, מה איתו? ממשיך להתעמל?

cubano1

New member
השחם

עד כמה שידוע לי הוא לא ביצע אותו באליפות עולם. הוא היה באליפות הארץ בשנה שעברה ונפצע או משהו כזה, אבל השנה הוא לא התחרה.

cubano1

New member
השחם - תיקון

אני רואה שכן קוראים לעזיבה "shaham" בקובץ האלמנטים של ה FIG אז כנראה שהוא כן ביצע אותו באליפות עולם או שעם החוקים בדבר קריאת אלמנט על שם מתעמל היו שונים

Tammie

New member
בנסיון למצוא לך תשובה

נתקלתי בסרטון הזה, אין בו הסבר, אבל הוא מאוד נחמד :) הסרטון הוא מ- 2008...

Tammie

New member
משום מה לא הוסיף לי את הקישור...

http://www.youtube.com/watch?v=2Dd1Dga_aBQ בינתיים קראתי במקור אחד שהוא ביצע את האלמנט באליפות אירופה, יכול להיות שלפני כמה שנים החוקים היו שונים? אם כבר אנחנו בנושא אלמנטים שקרויים על שם ישראלים- גם למיכל שחף יש אלמנט בחוקה, במקבילים. הוא מופיע בסרטון הזה שלה מ- 1993. http://www.youtube.com/watch?v=CktpkhU-kPo האלמנט המדובר הוא ב- 0:22.

אעה, איזו ירידה מגניבה!

גם בסרטון הגיבו כמה אנשים על הירידה האדירה. אני מקווה שהיא שלחה בקשה לכך שיקראו לאלמנט על שמה! מישהו מהפורום במקרה בקשר איתה כדי לשאול אותה אם היא הגישה את הבקשה?

למעלה