המקסימה שלי

עלמה 3

New member
המקסימה שלי

ספרתי ושיתפתי אתכם במשפחה המורכבת שלנו...ושכחתי משהו..חשוב !!! יש לי אחות גרושה, התגרשה בחו"ל כשאני הייתי בשנות העשרים לערך.... היא עלתה לארץ עם ילדה בת שמונה והגרוש שלה נשאר וחיי בחו"ל. אחותי לא היתה מסוגלת לגדל את ילדתה היחידה , לא נפשית ולא כלכלית. נקרא לה - מקסימה, וכך גדלה לה המקסימה ביננו בבית הסבתא שהיא אימי ואחיותי ואחיי ואני עלמה , דואגת לחינוכה ולכל מחסורה. לבנתיים נישאתי למורכב , עברתי להתגורר במקום אחר , אימי עברה למקום יותר רחוק וכך נשארה המקיסמה תלויה ורפויה ללא השגחה וחינוכה , חבל"ז.. עברו הימים והמקסימה כעסה על נישואי... וחוץ מלהביע כעס כלפיי, לא העלתה בפניי דבר, אני מאד כאבתי ומצפוני דיגדג... אחותי הסתבכה כלכלית עוד ועוד לא יכלה לשאת את גידול הילדה שכבר הגיע לגיל 13 בערך...... שוחחתי עם מורכב ופרשתי בפניו את השתלשלות העניין והוא גם ידע מה קורה.. והחלטנו פה אחד לקחת אותה תחת חסותינו ולגדל אותה........ לפני מספר ימים, פנתה אליי מקסימה ואמרה, את לי כאמא, אנחנו מחוברים כאילו את ילדת אותי.......כל חיי אני איתך, מורכב עבורי הוא אבא 2, הילדים שלכם הם אחיי, איך זה שלא כתבת עליי , כחלק ממך ועל ידך בפורום - משפחות מורכבות.. אז רולן - בבקשה תוספת - אחייניתי - מכנה אותה בשם - מקסימה... היא כיום בת 21 , אחרי צבא, היא לי בת.... היא חלק מחיי... יש לי עוד הרבה הרבה לספר..... היא אכן חלק מהמורכבות בבית שלי.. אך זמני קצר כרגע.... המשך יבוא עלמה

yaeli4

New member
אללה, יוסטור, עלמה, סרט תורכי../images/Emo7.gif

ולא בציניות. בחיי. איזה סיפור נפלא, נפלא. של אהבה ונתינה ומשפחה. ותשמעי, המורכב שלך זה חתיכת זהב טהור. כל הכבוד. כל הכבוד. נגמרו לי המילים והדמעות. נורא יפה. מעניין באמת שלא סיפרת את זה עד היום. למה בעצם? חזקי ואמצי ותבורכי.

חחחחחחחח אלה יוסטור

יעלי הרסת אותי,את כל כך פולניה ובפולנית זה נשמע מפוצץ....... עלמתי המורכב אכן זהב טהור על שפתח את ליבו למקסימה וקיבל אותה כבת . ואת מתוקה,אני כבר מכירה את הסיפור ויודעת כבר מזמן שלב לך לב זהב,וגם קצת שובבה .... לא יצא לי כל כך חרוז אבל מה שחשוב הוא שתעבירי כבר תמונה של המקסימה אולי יצא חיר עם המלאך שלי..........

yaeli4

New member
יונה, לא צוחקים מנכים... מה לעשות

פולנייה מלידה ומבטן..

עלמה 3

New member
יעלי, לא יודעת למה לא ספרתי...

היא מאד יקרה לי.... אני מאד אוהבת אותה... היא אכן כמו בת עבורי יש ביננו אינטואיציות כמו אמא ובת , ממש. לא כתבתי כי אולי בגלל שהיא כבר לא מתגוררת עמנו... היא גרה בקיבוץ שצמוד לישוב שלנו. היא נמצאת אצלנו באופן קבוע, בימי שלישי אחה"צ וארוחת שישי בערב, היא מחוייבת להגיע. במקביל לכל האהבה הזאת בכל זאת היו קשיים רבים ביננו של גיל ההתבגרות של הזהות שלה וקשיים שלה עם עצמה הרבה כאב הרבה תיסכולים קשים שהשליכה עלנו ובפרט עליי אני תמיד סלחתי לה..והבנתי אותה, לחוות נטישה זה לא קל...גם מאמא וגם מאבא......... אבל הנה סיפרתי...

1נתי 1

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

*-------את ומורכב נהדרים וליבי עם המקסימה איזה משא כבד נשאה על גבה ומה עם האם? האם היתה בקשר במהלך השנים?

עלמה 3

New member
האם היא אחותי

מצאתי את עצמי יום אחד מתלוננת על אחותי במשרד הרווחה (זה היה עבור תהליך האפוטרופס) לא היתה לי ברירה , לא יכולתי לראות אותה זנוחה וגדלה לה לבד... כל כך חששתי לחייה ולתוצאות... האם: היתה בקשר מאד שטחי, קר וצונן לא ראתה בזה כל מחווה שאני גדלתי לה את הילדה. גם היום היא לא מעריכה , אפילו לא את בתה, שיצאה לתפארת. היא המשיכה את לימודיה בבי"ס נחשב באזורינו, הוציאה בגרות מלאה ממוצע 9.8 , התגייסה ושירתה בחי"ל מבוקש ונכבד ביותר.... וכשאני רואה , אני כולי מתרגשת ומתמוגגת עד דמעות , כי יש לי חלק ניכר בגידולה וחינוכה... למרות שבגיל ההתבגרות 16 לערך... עברתי איתה דרך לא קלה, של שבירת המוסכמות ובדיקת גבולות ועד כמה היא שווה בעיננו ולמה אנחנו רוצים אותה בכלל ועד איפה נסבול איתה...ואותה..... אבל התגברנו על הכל, אם אמה יש לי קשר רופף זאת אחותי ועם אבא בכלל לא.

*יערית

New member
וואו באמת סיפור תורכי קטן/גדול../images/Emo23.gif

כל הכבוד לכם על הדאגה,על האהבה, על הרצון לגדלה ולאמצה{את ומשפחתך} זה תמיד מה שאני אומרת...הביולוגיה לא חשובה תמיד...אלא מי נמצא שם לאורך כל הדרך

rolan

New member
את המקסימה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

עלמה, קראתי עוד קודם, עכשיו מגיבה. סיפור מדהים, באמת סיפור מקסים! תמיד הרגשתי שיש בך נשמה יתרה, עכשיו זה כתוב כאן שחור על גבי מסך... היכולת נתינה היא דבר נפלא - למקבל ועוד יותר לנותן...

למעלה