המקצוע-תסריטאי סרטי אימה

bilitis

New member
המקצוע-תסריטאי סרטי אימה

תמיד ,אבל תמיד אותו התרחיש.כולם שמחים וצוהלים רק אני חפוי ראש, ומודאג. אני יודע טוב מכולם:רואה עתידות,חוזה נסתרות,כמו ידעוני מדופלם באוהל קירקס. כלתי עומדת ללדת בימים הקרובים(תודה,תודה..... לא למהר לברך...). ואם היא תקשה בלידה? ואם יקרה דבר מה נורא? ונניח,רק לשם הדיון,נניח שהיא תעבור זאת בשלום,מה עם הוולד?כמה צרות עלולות להתרגש ,כשל נשימתי,בליעת מי-השפיר,חבל הטבור הניכרך סביב הצוואר ועלול לגרום ל.... ואפילו,נהיה אופטימים ללא תקנה,הלידה תעבור בשלום,מי מבטיח לי שהתינוק לא ,אתם יודעים,שאין לו ....,שהוא בסדר.... נו,שהוא תקין.... חוק מורפי הכללי אומר"מה שעלול להתקלקל מתקלל" חוק מורפי הפרטי אומר"אם זה מתקלקל,זה מתקלקל לך" אז במקום לחוות רינה דיצה חדווה וגיל ,אני כותב תסריטי אימה...הם כל כך מלאי חיות ,צבע וצליל, שאני כבר חש את תחושת החרדה הארורה הזאת פושה באברים,הקבס הנורא הזה,המחנק בגרון..... אני חפץ לשמוח אני מתעב את ה"אני" החרדתי שלי אבל מה אם...... אני צודק? מה עם הגורל הציני יעולל לי זאת? אבל מה אם? איך להיות מוכן לאסון המתרגש עלי? אני מרגש רע!!!!!!!!!! מטופש להחריד מבוהל מתהומות הביבים הפתולוגים שלי אנא,עזרו לי להיות......טיפה שמח.

לוותר על שליטה

לוותר על שליטה כדי לנסות ולהשיג שליטה. כן, הרבה דברים רעים עלולים לקרות, אולם הדאגה על כך- לא תשנה את הסכויים. תן לזה להיות. לא הכל תלוי בך, לא הכל בשליטה וברוך השם, רוב הסיכויים שהכל יהיה בסדר. איך לגרום לך להיות יותר שמח? אולי תלך ותקנה לכלתך מתנה?? ותצרף לה פתק- מחכה איתך, שתהיה לך לידה קלה ובשעה טובה... משהו כזה?
אתה יכול לקנות לה משהו לעצמה, או ספר על טפול בתנוקות או זר פרחים לסופשבוע. ולך ביליטיס-
לא לשכוח להריח את הפרחים...

subtitles

New member
ביליטיס יקירי!!! ../images/Emo142.gif

הודעתך גרמה לי לרגשות מעורבים.. אני כל כך שמחה בשבילך ובשביל כלתך ואני מאחלת לך רק טוב ושמחה לדעת שתעביר את חוכמתך ואהבתך הלאה
לצערי, לפי נסיוני האישי, (כמעט?) כל אירוע חיובי מלווה בחרדה כלשהי. במיוחד לנו הסובלים.. שכה חוששים מהגורל, כפי שציינת.. מאותו כח שכביכול רוצה לרעתנו. אך כמו שגילה אמרה, הסיכויים קטנים יקירי. אם עד כה לא נאמר לכם דברי הזהרה - הסיכויים הם קלושים אף יותר! אני יודעת שהדברים הללו לא יגרמו לך לפתע לשנות את דעתך ולהעלמת חרדותיך.. אך אנא, הקשב ונסה להרגע. אתה אדם כה טוב ואני בטוחה שגם כלתך, ומגיע לשניכם אושר ושלווה ואני מקווה מאוד ששני אלו יתחזקו בעקבות התינוק. נסה להתרכז בכלתך ותמוך בה. אולי באמת תקנה לה מתנה חביבה? זה ישפר את הרגשתך ואת הרגשתה גם כן! תמשיך לכתוב כאן יקירי.. וספר לנו מה קורה איתך!

bilitis

New member
סאבי כל כך שמח שאת פה../images/Emo24.gif

פחדתי שנאבד אותך לא הייתי סולח לעצמי, יש בך את אותו המשהו שכולנו כמהים אליו, לאף אחד,אפילו לא לגשם ,אין ידיים כל כך עדינות אוהבים אותך סאבי!

דולידול

New member
איש יקר,

לפי מה שהספקתי לקרוא כאן אתה אדם טוב, נותן מליבך הרחב. והינה לך חוק מרפי בל יעבור אתה נותן טוב לעולם, העולם ייתן טוב לך. מה שנתת זה מה שתקבל ולך מגיע הרבה יותר. חוץ מי זה יש דברים שאין בהם שליטה ואין בכוחנו לשנותם לטוב או לרע. אז נותר לקוות ולהאמין שכל דבר קורה לטובה. בליבי התקווה ששום דבר רע לא יקרה וכלתך תילד בברכה. אגב תחשוב על הנכד או הנכדה הצפויים להגיע לפגוש את הסבא השמח.

subtitles

New member
../images/Emo24.gif ../images/Emo142.gif

אני לא הולכת לשום מקום! אני אוהבת אתכם!
אויש כמה שאתה מתוק.. באמת מאחלת לך את כל הטוב שבעולם! כי מגיע לך!

subtitles

New member
../images/Emo140.gif ../images/Emo142.gif

לפעמים יש ימים שאני צריכה להיות לבד.. אבל עכשיו אני שוב פה

למעלה