המקרא השטני!!

hsotrt

New member
המקרא השטני!!

כמה שאלות(שמופנות בעיקר לוורית´): 1. המקרא השטני מחולק לאפיזודות כמו הברית החדשה או שהוא כספר חוקים כמו הקוראן או לחילופין הוא בנוי על טיים ליין כמו התנ"ך?? 2. אם הוא כאפיזודות, האם ישנם דמויות מרכזיות?? 3. אם הוא בנוי על טיים ליין, איפה הזרם השטניסטי הראשי התחיל ואיך הוא מסתיים(בסוף הספר...)? 4. האם ישנו סוף למקרא השטני או שממשיכים לכתוב אותו? 5. מי כתב או ערך את המקרא השטני? סליחה שיש לי הרבה שאלו...

The Wraith

New member
התנ"ך השטני

קודם כל התנ"ך השטני אינו מקרא. דבר שני, את התנ"ך השטני כתב ד"ר. אנטון זאנדור לה-ויי בשנת 1967, הוא מחולק לארבעה ספרים (ספר השטן, ספר לוציפר, ספר בליעל, ספר לויתן) ולהקדמה, פרולוג ופרה-פייס שבאים לפני הספרים. יש להדגיש כי התנ"ך השטני אינו ספר כמו התנ"ך כך שהוא לא מתעד (או מתיימר לתעד) תקופה היסטורית כלשהי. כעקרון, ד"ר. לה-ויי לא המציא את הגלגל (וגם לא טען שכך עשה) כשהקים את כנסיית השטן וכתב את הספרים, יש לשער ששטניזם בסגנון לה-ויי התקיים כבר הרבה זמן, כפארודיה על הנצרות, כמובן שיש גם את הזרמים הפסאודו-שטניים שהתקיימו לצד השטניזם. אני מציע לך לקנות את התנ"ך השטני ולקרוא בו בעצמך. לא נכון מצידי ומצד כל שטניסט אחר לספר על תוכן הספר. טל.

morning star

New member
מקרא - תנ"ך

ניתן לקרוא ל-SATANIC BIBLE גם כך וגם כך. אין תרגום עברי. במקור תנ"ך - תורה נביאים כתובים... חלוקה של הספר עצמו אשר לא מתאימה לאף ספר אחר. אך אתה יכול לראות למטה (בהודעה על אטימולוגיה והקודמות לה), מדוע לדעתי יתאים השם "מקרא" ולא "תנ"ך". מצד שני, ניתן לראות כי השטניזם בעצם מתנגד לדתות המרכזיות (שמסתמכות על התנ"ך) ולכן אולי כאנגדוטה, לקרוא לכך "תנ"ך שטני". שלך הנווד

hsotrt

New member
בדיוק!

בגלל זה כתבתי מקרא...ולדיון עצמו, אני לא ביקשתי ממך לכתוב את התוכן אני פשוט רוצה לדעת איך הוא מאורגן וכאלה. כי אם זה סיפורים אז אני בטוח אזמין אותו אבל אם זה רק חוקים של "תעשה אל-תעשה" אז ממש לא!!!

The Wraith

New member
על התנ"ך השטני ואיפה משיגים

הספר בנוי ככה: הקדמה, פרה-פייס ופרולוג, לאחר מכן יש את תשעת ההכרזות השטניות וארבעת הספרים; ספר השטן, ספר לוציפר, ספר בליעל וספר לויתן, לאחר מכן יש את הAfterword. בספר השטן וספר לוציפר דנים בשטניזם עצמו (וכך בעצם לכל אורך הספר) בספר בליעל מתחילים לדון בקסם שטניסטי ובספר לויתן יש על אנוכנית. לא נשמע הרבה אבל זה מעבר למה שאני אכתוב כאן זה יותר מה שכתוב בספר עצמו. לצערי, חנויות "מכובדות" לא "ילכלכו" את ידיהן בכך שיחזיקו בספר טמא שכזה כך שהדבר די נדיר, שמעתי שיש באילת ופה ושם אפשר למצוא עותק, אבל אפשר להשיג אותו בדרך פשוטה יותר דרך האינטרנט, יש קישור באתר של כנסיית השטן.

hsotrt

New member
מעניין מאוד...

מידע מעמיק עד השלד אבל בכל זאת...תודה! ומה זה אנוכנית?

November rain

New member
אפשר לשאול איפה קנית?

אני מעוניין מאוד לקנות גם, ואני מעדיף לא דרך האינטרנט ( ולאילת אני לא מגיע בזמן הקרוב.. ). תודה.

The Wraith

New member
.......

ביקורות תכתוב לי בפרטי, כל אדם קורא את הספר בפני עצמו ולא על פי מה שמספרים לו אחרים. את הביקורות בעצם תשמור לעצמך.

morning star

New member
למה לשמור את הבקורות לעצמו?

האם בקורת ספרים נעשית בהחבא? זכותו של כל אדם לבקר כל דבר, במיוחד שהוא פומבי. שלך הנווד

hsotrt

New member
בדיוק כך!!

זכותי לתת ביקורת אבל...בכל זאת...אני אקח את הצעתו של השטניסט המכובד שלנו...ועדיין לא הזמנתי, מצאתי את הספר אצל חבר...אבל עדיין לא התחלתי לקרוא!!

The Wraith

New member
ובכן

התנ"ך השטני לא נועד כדי שאנשים יגידו "זה טוב\רע" לכל אחד יהיה טעם שונה לגביו כמו שלכל אחד תהיה הבנה שונה לגביו, אתה אמור לקרוא אותו לבד ולהבין אותו לבד, לא לבקר אותו. כן הוא יכול לומר "אהבתי\לא אהבתי", זה ברור אבל מה זה משנה, כל אחד יקרא אותו ויחשוב אחרת.

למעלה