המקרה הכי...

המקרה הכי... ../images/Emo6.gif

כן, כן, אחרי תקופת העדרות ארוכה היא חוזרת אלינו
פינת "המקרה הכי"
והפעם, לבקשתה של אפרת (שזוכה בזאת לאות הוקרה מיוחד מטעם "חבורת הפינות") המקרה הכי מצחיק
בטח גם לכם היה מקרה כזה - בקושי חונקים את הצחוק. מתאמצים לא להסתכל לחברי הצוות האחרים בעיניים, כי כל מבט גורר אחריו השתנקויות בלתי נשלטות (או צחקוקים נשלטים קצת יותר). אומרים מראש לאחד מהצוות שלא יעז לדבר. שולחים אחד להירגע בחוץ. אז זה המקום להיזכר ולספר, שגם אנחנו נצחק - מגיע לנו, לא?

בתור יקירת המדור אני אתחיל

והאמת שאני לא יודעת אפילו מאיפה, אז נתחיל ככה: בלילה חביב אחד, כשהתנדבתי עם הנהגים האהובים עלי ביתר ברגיל, שלחה אותנו תורנית מוקד "מוצלחת" אחת ל: צומת בית הקרח החליקה במקלחת. נסענו לצומת ולא מצאנו שום מקלחת. להוראת הקצינה, חיכינו קצת בצומת, ולאחר מכן חזרנו לתחנה. שעה לאחר מכן היא הוציאה אותנו ל : רחוב רחל אלתר 7 , קומה רביעית תאונת דרכים. הגענו לבניין בן 3 קומות (נשבעת לכם) וחיפשנו איפה אפשר לעשות שם תאונת דרכים. לאחר כמה דקות חזרנו גם משם וחשבנו מה מבשל לנו עכשיו השובב הטלפוני שמשגע את הקצינה שלנו ואותנו. לאחר שעה הקצינה מוציאה אותנו לשוהם (לא היה אז מד"א שוהם) בת 62 צירי לידה. הנהג שלי התחיל לצעוק בקשר וזה היה ממש ממש מצחיק. מקרה נוסף : אני יושבת בתחנה, ומקשיבה לקשר, וזה מה שהלך שם. נהגת אמבולנס מקסימה אך שייכת למין שהנהגות בו לא מוצלחות כל כך, עלתה על דוקרנים ופינצ'רה את שתי הגלגלים הקדמיים. בעודה מתחילה להחליף את אחד הגלגלים, יוצא לעברה אמבולנס נוסף עם גלגל רזרבי נוסף. לאחר מאמץ מתועד היטב בקשר, הם מצליחים להחליף את שני הגלגלים, נכנסים לאמבולנס ומתחילים לסוע ואז שומעים: לא!!!! רברס!!!! רברס!!!!! רברס!!!!! איילון, אנחנו צריכים עוד שני גלגלים. את הסיפור על הצינור של השכן אני אתן לאבירם לספר. בטוח אזכר בעוד סיפורים. נחמד לחשוב על התקופה הזאת שוב

../images/Emo6.gif

לא משנה כמה פעמים אני אשמע את הסיפורים האלו הם עדיין יהיו מצחיקים

Mr Duck

New member
חבר

אם תיקח קצת אויר, תחזור שניה על משמעות סימני הפיסוק ותנסה אולי לקרוא את מה שכתבת לפני שתלחץ 'שלח'- תתפלא כמה יכולת ההבעה בכתב שלך יכולה להשתפר.

נהג חמוד אך איך נומר: "ערס"

תמיד היינו מחליפים לו בין הקשר לכריזה, ושהוא הודיע משהו ב"קשר" (בכריזה) הוא חטף את ה"כריזה" (קשר) וצעק "מה אתם מסתכלים????????1?!?!?!?!!??!?!!? היה מפוצץ בטירוף

תגובתי

תאמת ורק תאמת כל מה שכתבתי זה לא היה ולא נברא- סתם רציתי לחמם תאוירה פה- כל אחד כתב על מקרים שהיו לא וסתם אז המצאתי כמה סיפורום שלא קרו לי מעולם שיהיה קצת חם. לאותו כתב נכבד שבטח קורא את מה שאנחנו כותבים בתגובה למעלה סתם סתם כתבת את זה כולם פה בעלי סיווג בטחוני וכולם חלק ממערכת של הצלה נראה לך היינו כותבים את זה באמת? תחשוב קצת

התגעגעתי....

משמרת על לבן בחדרה, נהגת מתנדבת, אחת הסתומות
מקבלים מקרה על שיכור מוטל ברחוב מול הספרייה ביד לבנים, נסיעה דחופה... מגיעים לשם, בהכרה, מתקשר, הכל סבבה... הוא לא רוצה להתפנות. הנהגת מחליטה שהיא בכל זאת רוצה לבדוק אותו, (ולעשות פוזה ברחוב ההומה...). היא מבקשת מדל"ד, [מכיוון שהוא לא רצה להתפנות, היא עשתה את זה ברחוב ולא באמבולנס]. מקבלת ממני את המדל"ד, ומבקשת מהבחור, את היד שלו.. למדוד לו.. השיכור, שומע מה שהוא רוצה לשמוע [להביא ביד], מוריד מכנסיים ותחתונים, ומתחיל לשפשף... אני נשפך מצחוק באמבולנס, מגונן על המתנדבת הקטינה שהייתה איתי, שלא תראה, והנהגת עומדת מולו, מסמיקה, ולא יכולה לזוז ממבוכה... מדווחים פנוי, חוזרים לתחנה, בעלה של הנהגת, שגם הוא נהג מתנדב, שואל אותנו איך הייה המקרה, היא מסמיקה ואומרת "עזוב", ואני והמתנדבת השנייה נקרעים מצחוק... אני משער שהיא סיפרה לו בבית, ואם לא, זה הגיע אליו בדרכים אחרות.. כי הפצנו את זה בתחנה
(הייה מצחיק לשמוע את הסיפור עם "תוספות" ממישהו אחר ששמע ממישהו אחר, שהקשיב למישהו אחר, אחרי שבועיים..)

למעלה