המקרה המוזר של מילוי לממולאים (צמחוני)

גםאני5

New member
המקרה המוזר של מילוי לממולאים (צמחוני)

מילוי בסיסי מבורגול+עשבי תיבול, שתוכנן להוסיף לו ירקות שונים. אתמול היה בסדר, היום (אני נשבעת) בדיוק אותו הטעם אבל הרגשה של חומציות קלה אחרי כמה ביסים, כזו ששורפת בגרון.
בתערובת אין לימון ואין חומץ.
הבורגול מבושל, אם זה משנה . לא מושרה-בלבד או חצי בישול כמו שמומלץ לפעמים בממולאים.
כמובן שזה ייזרק, אבל איך התקלקל כל כך מהר?
 
ערב טוב.מענין.

ערב טוב.
ברגול לא אמור להיות חמוץ.
ברגול הוא חיטה מבושלת ולא משנה עם מבשלים או אוכלים לאחר השרייה.
השאלה מה שמת במילית מענין.
אגב צריך לשים לימון ,ומעט סוכר או סילאן.
כתבי את מה שמת במילית.
מאיר כרמיאל
 

גםאני5

New member
היי מאיר: עם הבורגול אחרי שהתקרר :נענע (יבשה), שמיר וכוסברה

 
בוקר טוב נכון יש כמה וכמה מתכונים וה

בוקר טוב.
נכון בכל דרך זה טעים .
אני אוהב להכין קובה מטוגן עם מילוי פטריות ובצל יוצא נפלא.
רק שאני מערבב בורגול טחון דק וגס היחס במקרה זה הוא שליש גס ושלוש שליש דק,זה נותן קריפסיות לקוביות.
מאיר
 
למעלה