המקרה המוזר של מילוי לממולאים (צמחוני)
מילוי בסיסי מבורגול+עשבי תיבול, שתוכנן להוסיף לו ירקות שונים. אתמול היה בסדר, היום (אני נשבעת) בדיוק אותו הטעם אבל הרגשה של חומציות קלה אחרי כמה ביסים, כזו ששורפת בגרון.
בתערובת אין לימון ואין חומץ.
הבורגול מבושל, אם זה משנה . לא מושרה-בלבד או חצי בישול כמו שמומלץ לפעמים בממולאים.
כמובן שזה ייזרק, אבל איך התקלקל כל כך מהר?
מילוי בסיסי מבורגול+עשבי תיבול, שתוכנן להוסיף לו ירקות שונים. אתמול היה בסדר, היום (אני נשבעת) בדיוק אותו הטעם אבל הרגשה של חומציות קלה אחרי כמה ביסים, כזו ששורפת בגרון.
בתערובת אין לימון ואין חומץ.
הבורגול מבושל, אם זה משנה . לא מושרה-בלבד או חצי בישול כמו שמומלץ לפעמים בממולאים.
כמובן שזה ייזרק, אבל איך התקלקל כל כך מהר?