המקרה הראשון בו רייקי לא עזר לי

ofirush 14

New member
המקרה הראשון בו רייקי לא עזר לי

אז ככה: אתמול בערב הייתי מאוד מאוד עייפה והייתה עליי אלרגיה כבדה ורצחנית ביורת שמנעה ממני לתפקד כראוי (אלרגיה חדשה...) אז הייתי עייפה והלכתי לישון בעשרים לאחת עשרה, והזמן עובר ועובר ועובר ואני עוצמת עיניים ולא נרדמת! הגיעה השעה אחת וחצי לפנות בוקר, הלכתי לפשתן (אולי זה יעזור לי להירדם) חזרתי, ניסיתי לישון, לא עזר. עשיתי רייקי, חצי שעה עשיתי רייקי, לא עזר. הלכתי למחשב, לא עייף אותי. החלטתי לקרוא, לא עייף אותי בכלל, אבל הפסקתי כי העיניים שלי דמעו. שוב קמתי לשירותים (המוזרות של הלילה כנראה גרמה לי לרצות לפשתן הרבה) וחזרתי ונשכבתי במיטה ואפילו לעצום עיניים לא יכולתי, עשיתי רייקי, לא עזר. סתם שכבתי, עשיתי רייקי וככה לסירוגין. ועכשיו, בבוקר, אני נראית כמו מסוממת, עם עיניים קטנות, אדומות ודומעות, בורות סגולים מתחת לעיניים והכל בגלל שלא ישנתי אפילו למשך דקה אחת בלילה הזה. הרייקי לא עזר...

eitanreder

New member
רייקי לא תמיד נותן תוצאות

ולפעמים אנחנו אומרים לא עזר ,שבעצם העזרה היא לא במיידי כמו לדוגמא כאבי ראש שיש להם התחלה וסוף. לעיתים הרייקי עושה את העבודה במה שנקרא מאחורי הקלעים.ואלי מעצם העובדה שאת לא עייפה אפשר לשייך את זה לרייקי

280388

New member
כשלי קרה שלא הצלחתי להירדם כל הלילה

ובבוקר שלאחר מכן היה לי מבחן במתמטיקה, כמעט ישנתי במבחן, ובנס קיבלתי 82, זה ציון מעולה בהתחשב ששנה שעברה היה לי שלילי, וגם לא למדתי.

280388

New member
את יכולה לאכול צמח שטוב נגד אלרגיות

קינרס סורי (Cynara Syriaca ). את לוקחת 5-7 זרעים של הצמח, מרתיחה בליטר מיים, מסננת ושותה 2-3 כוסות ביום. זה לא הכי טעים, אך זה טוב נגד כל סוגי האלרגיות. עד שמאצאתי תמונה צבעונית. אם את גרה ליד חוף הים סביר להניח שתמצאי כאלה הרבה. החלמה מהירה.

ofirush 14

New member
אני לא גרה ליד חוף ים...

אבל תודה בכל מקרה
ובקשר לצמח...אני מעדיפה לא לקחת תרופות במעורבים בהם דברים מגעילים...הספיק לי אתמול כשאח שלי דחף לי איזה שורש לפה בניסיון לגרום לאלרגיה פחות להשפיע עליי...וזה אפילו לא עזר! אבל לא משנה...תודה...

למעלה