המראה החדש של רנה. שיהיה.
V vampire1 New member 12/5/02 #2 וווווווווווווואווווווווווווווווו../images/Emo70.gif היא מדהימה !!! מתאים לה שחור
נ נ י ב ה ק ל ז ו ן New member 13/5/02 #7 ואללה, מקסימה!!!!!! מתאים לה שחור! אולי היא הופכת להיות זינה...(לא סתם).
T THANATOS New member 13/5/02 #8 O-H M-Y G-O-D../images/Emo2.gif../images/Emo99.gif מאיפה התמונה הזו? יש עוד כאלו? שמישהו יגיד לי, אני משתגע!!! וואו איזה שינוי!!! אני מאוהב אפילו יותר!!! (_______MORT
O-H M-Y G-O-D../images/Emo2.gif../images/Emo99.gif מאיפה התמונה הזו? יש עוד כאלו? שמישהו יגיד לי, אני משתגע!!! וואו איזה שינוי!!! אני מאוהב אפילו יותר!!! (_______MORT
S SaxonK New member 13/5/02 #9 זו היחידה שראיתי, בינתיים, אבל אולי באתר הרשמי יש יותר. אני לא יודעת. שווה לבדוק.
Y YAELIKH New member 15/5/02 #13 ואוו איזה שינוי רנה ממש יפיפיה אז נראתה יפה אבל עכשיו היא נראת מדהים מתאים לה שחור
S shiRan WP New member 16/5/02 #14 אני ב- SHOK../images/Emo2.gif היא ממש יפיפיה!!!!!!! ממש מזכירה לי את לוסי..או את השיער של לוסי.... במילה אחת- וואו מדהימה
אני ב- SHOK../images/Emo2.gif היא ממש יפיפיה!!!!!!! ממש מזכירה לי את לוסי..או את השיער של לוסי.... במילה אחת- וואו מדהימה