המראה של ליידי גאגא

המראה של ליידי גאגא

לפי דעתי הפנים שלה לא משהו. אל תבינו אותי לא נכון, בוודאי שהם לא מכוערות, אבל הם גם לא משהו מיוחד. בכל אופן זה לא למה פתחתי את הנושא הזה. הגוף שלה- זה למה. וואו. גוף פשוט מושלם. /rant

Music4Life

New member
זה עובדה ש - סטפני ג'רמנוטה לא יפה .

גם אמרו את זה כמה פעמים בכתבות עליה בTה שאין לה בדיוק את "היופי הקלאסי"...היא לא בחורה יפה, בלי מייק אפ גם רואים את זה. אבל זה לא אומר שהיא מכוערת.....היא פשוט לא יפה, זה הכל. אבל היא הורסת בלי קשר - היא סקסית גם מבלי להיות יפה. סקסית מבחינת הגוף קודם כל, וגם באישיות שלה ...סקסיות זה לא רק האם את יפה או לא, גם לפעמים זה לא תלוי בגוף, אפשר להיות מכוערת עם גוף לא משהו אבל להיות סקסית...זה תלוי בבנאדם . סטפני היא מעלפת, גם אם היא לא יפה. כשהיא מתאפרת ומשקיעה קצת אז היא נראת מעולה. והגוף שלה חטוב ומהמם, יש לה רגליים סוף הדרך , סקסיות אש...ועיניים גם סקסיות מאד, שפתיים...היא מאד שומרת על עצמה והיא בכושר מצוין, איך שלא יהיה לה גוף מושלם? חוצמזה זה משנה למישהו אם היא יפה או מכוערת ?

LilyKat

New member
יש לה פנים ייחודיות ../images/Emo9.gif

לא חייבים להיות דוגמנים כדי להיות מצליחים ומיוחדים. הפנים של גאגא יראו יפים לאחד, ומכוערים לאחר. וגם כנ"ל לגוף שלה.. אבל זה לא ממש אכפת לי, כי אני אוהבת אותה בגלל המוסיקה והאופי שלה. זה מה שעושה אותה מיוחדת, פנים יפות או לא, למי אכפת ^^

SexMachine483

New member
../images/Emo45.gif

אי אפשר להגיד שיש לה פנים מושלמות וראיתי יפות ממנה. אבל היא יפה ומיוחדת בדרכה שלה. אני מתה עליה ואני חושבת שכשמדובר במוזיקה, חיצוניות זה עניין שולי ביותר. יש משפט מאוד חכם שאומר: "אף אחד לא מושלם, עד שמתאהבים בו." יש בזה משהו, אני חושבת.

chyio

New member
יופי נתפס עיניי המתבונן

בעיניי היא מאוד יפה, אולי לא במובן הקלאסי, אבל יש בה מן ייחודיות ששוברת את השגרה. זה פשוט העולם שלא פתוח יותר.

למעלה