c h i p c h i p
New member
המרגרינות החדשות..
האם במתכוני עוגות כשכתוב מרגרינה אפשר לשים את המרגרינה החדשה - כמו מזולה ושמן הזית וכאלו? או שזה הורס את הטעם? וגם, האם יש איזשהוא תחליף או דרך להקטין את כמות המרגרינה/חמאה בעוגות כי כמות הקלוריות בחמאה היא אסטרונומית?
האם במתכוני עוגות כשכתוב מרגרינה אפשר לשים את המרגרינה החדשה - כמו מזולה ושמן הזית וכאלו? או שזה הורס את הטעם? וגם, האם יש איזשהוא תחליף או דרך להקטין את כמות המרגרינה/חמאה בעוגות כי כמות הקלוריות בחמאה היא אסטרונומית?