המרה מסופר 8 לוידאו או CD.

qqqqq123

New member
המרה מסופר 8 לוידאו או CD.

יש לי כמה סרטים שצילמתי פעם בסופר שמונה, איך אני יכול להעביר אותם למחשב?

לודנסיה

New member
אה.. סליחה על הבורות, אבל...

מה זה סופר שמונה? אני יודעת שיש קלטת סופר וי אייז' אס (svhs), ואני יודעת שיש קלטות קטנות של היי 8 (hi8), אבל אף פעם לא שמעתי על סופר שמונה. איזה סוג פורמט זה? דיגיטלי? אנלוגי? קלטת קטנה / גדולה?

יש גם video8 ו-digital8../images/Emo16.gif

(וידאו 8 איכותי וישן יותר מהיי8, ואחרי היי8 בא דיגיטל8). בקשר לסופר8 זכור לי שפעם אחת יצא לי לשמוע על הפורמט הזה, לא זוכר איפה- אני חושב שאלה קלטות ממש ישנות, אבל אין לי מושג
.
ניר

shevachs

New member
סופר 8 זה לא וידיאו

אלא סרט צלולואיד ביתי כולל פסקול, שהיה שיכלול של 8 מ"מ רגיל ביתי (לפני 30-40 שנה). יש מעבדות שממירות את הפורמט הזה. למשל - TAKE1 במדרחוב בירושלים.

לודנסיה

New member
תודה

פשששש... סחטיין סחטיין... פתאום אני קולטת כמה פורמטים יש בכלל... טוב, תודה רבה לכולכם. אכן השכלתי רבות.

ליגי

New member
אתה צריך

כרטיס וידאו או כרטיס עריכה שיהיה לך במחשב כי למצלמות האלה אין יו אס בי או פיירוייר, אני משער שיש לך יציאות אנלוגיות במצלמה מה שנקרא rca או פשוט יותר צהוב אדום לבן ואז אם יש לך כרטיס וידאו או כרטיס עריכה תוכל לחבר את המצלמה למחשב ולדגום.רק קח בחשבון שאות אודיו/וידאו אנלוגי שנכנס למחשב תופס המון נפח.בהצלחה.

qqqqq123

New member
תודה לכל המשיבים, סופר שמונה זה

באמת סרט פילם של מסרטה ולפני עשרים וחמש שנים כשהייתי בן 17 הסרטתי את המשפחה והחברים, החתולים והכלבים בסופר 8. כל סרט היה באורך של שלוש דקות ושלחתי אותו לארצות הברית לפיתוח מוזל (לרוצ'סטר או משהו כזה) או שפיתחתי יותר ביוקר באגפה בארץ. חלק מהסרטים היו בלי קול מטעמי חיסכון. אז מה בעצם כדאי לעשות? מישהו מכיר מקום שיודע להמיר באופן איכותי באיזור רחובות? אין לי רכב ונסיעות ארוכות זה סיפור... יש לי מצלמת וידאו JVC DVP7 , האם אפשר להיעזר בה להמרה?

umbo

New member
תרגיל בהמרה.....

אם זה סרט פילם, פשוט תקרין אותו על מסך\קיר\סדין לבן ותצלם ע"י המצלמה שלך. אני עשיתי את זה לסרטים ישנים, יצא לא פחות טוב מאשר בהמרה ע"י חנות צילום.

למעלה