המרה מ-HTML עברי ל-FH

talish

New member
המרה מ-HTML עברי ל-FH

למישהו יש רעיון איך אפשר? תודה

yossi_maoz

New member
רעיון

אם יש לך אקרובט (לא רידר), ניתן "ללכוד" את דף ה-HTML ולהמירו ל-PDF. ניתן יהיה לשתול את ה-PDF בקובץ הפריהנד.

yossi_maoz

New member
הפכה לגיבריש בקובץ ה-PDF?

האם אתם עובדים עם גרסת ME? האם הגדרתם פונט עברי ויזואלי להמרה? אני ממליץ על WEB HEBREW AD שאפשר להוריד ב-http://www.karatsoft.co.il/HTMLs/Downloads.html להתקין אותו. לפתוח אקרובט (4ME) לגשת לתפריט FILE ולבחור OPEN WEB PAGE ללחוץ עך CONVERSION SETTINGS, שדה HTML , לחצן SETTINGS כרטיסיית FONTS ואז לבחור בפונט WEB HEBREW AD בשדות המתאימים. לאחר מכן המרה של הקובץ ל-PDF אמורה להיות חלקה בעברית (ויזואלית).

talish

New member
תודה על העזרה. הג´יבריש בפריהנד

למען האמת, גם ב-PDF יצא ג´יבריש ולכן יצרתי אותו שוב מוורד והעברית יצאה בסדר (כלומר פתחתי את הHTML בוורד ומשם יצרתי PDF) בהמרה לפריהנד הטקסט שהיה בסדר ב-PDF התקבל כג´יבריש. הורדתי את הפונט שהמלצת ועקבתי אחר כל הוראותיך ובכל זאת לא הצלחתי לקבל עברית ב-PDF. מה עשיתי לא נכון? אנשי התמיכה במקרומדיה ניסו לעזור אבל טוענים שאין פתרון בגרסת פריהנד 9 ועדיין לא גם ב-10, מה שאולי יתוקן בקרוב, בלי הבטחות. אולי ידוע לך על תוכנות המרה צד שלישי או כל רעיון אחר? אגב, ברור שמדובר ב-PC, נכון? שוב המון תודה על הרצון הטוב.

yossi_maoz

New member
אפשר לתקוף את הבעיה

מכיוון אחר: פשוט לצלם את המסך עם האתר לערוך בתוכנת עיבוד תמונה ולשתול אותו כקובץ תמונה. החסרון הוא שלא ניתן יהיה לערוך טקסט (הרי אין בעצם טקסט אלא רק תמונה) והרזולוציה של התמונה מן הסתם תהיה נמוכה.

talish

New member
תודה אבל זו איננה אופציה

עיבוד הטקסט הוא חיוני ומדובר בכמויות גדולות של דפים, שהמרתם צריכה להתבצע באופן כמה שיותר אוטומטי. עוד רעיונות?

yossi_maoz

New member
שלחי לי

כתובת שצריך לבצע ממנה המרה, ננסה כל מיני רעיונות...

talish

New member
שוב תודה והנה הכתובת

פיבלשתי לכאן רק דף אחד בודד לנסיון. מה שרציך לעבור לפריהנד זה הטקסט, התמונות והטבלאות שלמטה. החלק העליון (האפור) לא רלוונטי. שוב, המון תודות. טלי

yossi_maoz

New member
ובכן...

ניסיתי בתוכנת אינדיזיין, טקסט עובר יפה ב-COPY PASTE הטבלה די מתבלגנת, תמונות ניתן לייבא בנפרד. הצלחתי להמיר את הדף ל-PDF עברי, אבל אין כמעט אפשרויות עריכה של טקסט. מסקנות: אין דרך קלה להמרה (מי שיצליח יוכל להתפרנס יפה מסטארט אפ חדש...)

talish

New member
יוסי, המון תודות

על הרצון הטוב והנסיון לעזור. אם לא קשה לך, אשמח אם תסביר לי איך המרת ל-PDF עברי, כי אני לא הצלחתי, למרות שעשיתי בדיוק מה שכתבת בהודעה למעלה (אכן יש לי Acrobat 4ME). שוב תודה, ואם נמצא פתרון, אעדכן אותך. טלי

למעלה