שלום לכולם, יש ברשותי TE2, ברצוני להמיר את כל ספריית אנשי הקשר מהתוכנה של פאלם לאואטלוק. אני עדיין מעוניין לעבוד עם התוכנה של פאלם, אני רק מעוניין לייצא את כל אנשי הקשר מבלי לשנות את תוכנת הסנכרון שלי... למישהו יש רעיון? תודה על הכול, יונתן
המעודכנת מהאתר http://www.palm.com/us/software/desktop/ ותתקינ\י מחדש (לא לדאוג, זה לא מוחק שום מידע) וכשתגיע השאלה, לקראת סוף ההתקנה, צריך לענות שרוצים לסנכרן עם אאוטלוק ופאלם דסקטופ במקביל.
בעוד העברת מידע ליישומים שלא קיימים באאוטלוק יסתנכרנו לפאלם דסקטופ. כגון תמונות, פתקים ( כתיבה חופשית ), הוצאות, מזכר קולי וכו'. לא ניתן לסנכרן out of the box עם 2 יישומי PIM על ה-PC. יניב
אתה יכול לסנכרן יישומי PIM או לפאלם דסקטופ או לאאוטלוק בתצורה שאתה מקבל Out of the box. את היישומים בפאלם שאין להם מקביל באאוטלוק ( תמונות, מזכרים קוליים, פתקים בכתיבה חופשית ) ניתן לסנכרן אך ורק לפאלם דסקטופ. יניב
הבנאדם רוצה להעביר את ספר הכתובות שלו מהפאלם לאאוטלוק וזהו... לפחות ככה אני הבנתי. זה לא שמישהו מצפה שרשימת שירי MP3 שלו תסתנכרן עם אאוטלוק.... מה הקשר בין בירה לנשר? השאלה היא, אם אני בוחר סנכרון מול פאלם דסקטופ וגם אאוטלוק *ביחד*, אז האם ספר הטלפונים ויומן הפגישות שלי יעברו לשניהם או לא?
הדבר הזה ניתן להעביר מידע בין האאוטלוק לדסקטופ ועם התוכנה הזו סנכרון בו זמנית לשניהם (עפ"י מה שכתוב בפאלם גיר) השתמשתי פעם בדבר דומה לכך אך הלינק אבד אי שם לצערי... ניתן לחפש בגוגל או בפאלם גיר תוכנות נוספות מסוג זה