המרואיין(בגרסה הטופיקית
)

Z A M i

New member
המרואיין(בגרסה הטופיקית../images/Emo11.gif)

כבר העליתי משהו בסגנון, אבל הפעם אני אסביר את עצמי אחרת. אז ככה, אתם יושבים בבית, ומקבלים שיחה ממעריב לנוער/ידיעות אחרונות/מעריב/אנרג'י שבה הם קוראים לכם להיות כתבים בנושאי מוסיקה(תזרמו,נו). הכתבה הראשונה היא על לא אחרים מאשר..היהודים. אבל בכל שבוע אתם מתבקשים לראיין רק אחד מהם. אתם צריכים להכין דף שאלות מאורגן, היהודים נתנו לכם אישור להתפרע עם השאלות(רק לא ברמה מביכה מדי), המרואיין הראשון מהלהקה, הוא גיא באר. אתם נפגשים איתו מחר ב-16:30 בבית קפה ליד הים בת"א. תכינו את השאלות שתשאלו אותו מחר. (
~תזרמו~
,מה אכפת לכם?
)

izzys

New member
יאללה נזרום עם זמי ../images/Emo3.gif

יש לך חסות כלשהי מ"מרום"? או שפשוט הפייבוריטיות שלך הן מיוזיק מן ופול ריד סמית'? באיזה גיל התחלת לנגן? מה הביא אותך להתחיל לנגן? מי הם הגיטריסטים שהכי השפיעו עליך? חמישה אמנים שלא תוותר עליהם בפלייליסט שלך. קיימת הופעה שהיית נותן הכל כדי להיות בה? יש אמן כלשהו שאתה שואף/חולם לנגן איתו? ושאלות שקצת יותר קשורות ללהקה: כשאתה לא מנגן ביהודים, אילו סגנון אתה אוהב לנגן? איך בכלל הגעת לנגן ביהודים? התעניינת בלהקה גם לפני שלקחת בה חלק? מהו השיר המועדף עלייך של הלהקה? לאיזה שיר היית רוצה לכתוב תפקיד גיטרה שונה? אתה מרגיש שבנגינה שלך אתה נותן איזשהו פן מחודש וייחודי משלך לשירים? מאז שהתחלת לנגן ביהודים, אתה מרגיש שהשתנה בך משהו? [ נראה לי מספיק בנתיים, נסחפתי ממש.
]

למה לא מביכה מידי?:(

הרסת לי. איפה עבדת לפני? מאילו להקות אתה מושפע בעיקר? האם אי פעם ראית קנגרו מטפס על עץ? איזה סוג פרחים אתה אוהב? כדי שאני אשלח לך הבייתה? איזו גיטרה הייתה הראשונה שלך? האם חשבת פעם לפרוץ בחו"ל? האם נראה לך שהלהקה תצליח בחו"ל? נכון זה מגניב שעולות חדשות מרוסיה שרות שירים שלכם? מה אתה חושב על הקהל? מעריצות? האם היית עוזב הכל בשביל הלהקה? נכון לאנה לנג היא כוסית על?!

mor000

New member
היי...

אני מתכננת על כתבה אמיתית במעריב לנוער כשהדיסק יצא [= נראה כמה יאשרו לי לעשות את זה. ד"א ברדיו כבר סגרנו עם תום שהוא עולה לדבר כשהדיסק יוצא. 106fm איזור ראשל"צ נס ציונה ונראה לי גם חולון. מוזמנים...

mor000

New member
לא זאת סתם תחנה מסריחה שמפריעה ל

לקליטה של 'קול ראשונים'... אנחנו עובדים עלזה.

למעלה