המרובע הזה

cxczevik

New member
המרובע הזה

הייתי נוגע בו כמעט כל יום הייתי צופה בו ומרגיש את החום הייתי אוהב את איך שהתנהג ואיך שהיה מגיב לנגיעותיי הקלילות הוא היה מניע את עצמו לעיתים רחוקות החשמל, האורות שבקעו ממנו כל פעם מחדש פעם היה מחשיך ופעם היה כה צבעוני פעם כה קר אלי ופעם כה עצבני, עד כדי הרעשה והשתוללות וחוסר אונים אבל הפעם הוא אכזב, כן הוא אכזב התמוטטות עצבים וקריסה מערכתית ניסיתי להנשימו בעזרת פקודות כמו פורמט ואחרות תוכניות שרות לא עזרו ואפילו לא הטכנאי שבא מדבקה קטנה על מצחו המרמזת על המוות הסופי או כמה עצוב...עם כל המחשבות שנרשמו בתוכו ויצאו מתוכי כל הדברים שאמרתי ושמרתי אצל החבר הלבן-אפרפר כבר אינם הו אלוהים, נקווה שהחבר החדש יהיה יותר טוב וגם הוא ישמע לקולי ויאהב את מה שאעשה הו אלוהים, המרובע הזהה..כמה טוב שיש חברים מה זהה? לא יודע - סתם שיר או סיפור לא יודע להגדיר זאביק

רותי ב.

New member
זאביק - הלך המחשב???

ואין אפשרות לשחזר או משהו? ככה פתאום? זה אמיתי או איזו חרדה למשהו העתיד לקרות? אם רק חרדה - עשה גיבויים, כמה שניתן יותר.

cxczevik

New member
שאלה חשובה..איך ניתן להעלות

סיפור מוכן מראש במקום לכתוב און ליין....החשבון שקיבלתי גבוה קיבינימאט...... וואו יש לי רעיונות לסיפורים אבל חבל על הזמן כולם הלכו זאביק

sharon91

New member
תראה..

תכתוב את הסיפור בword נגיד, תסמן את כולו, תלחץ control+c תכנס לפורום, לאיפה שכותבים את ההודעה, ושם תלחץ control=v

רותי ב.

New member
וואו, מצטערת )-: מה ששרון

כתבה - מדוייק. כותבים בוורד, בלי להיות און-ליין. הוורד נשאר פתוח, מתחברים לאינטרנט, הודעה חדשה, עוברים לוורד בלי לסגור את חלון האינטרנט, קונטרול A (בחר הכל), קונטרול C (העתק), עוברים לחלון האינטרנט, קונטרול V (צרף) ושולחים כרגיל. בהצלחה, גם עם המחשב, וגם עם עוד המון סיפורים מרתקים.

cxczevik

New member
תודה אבל אני מכיר את

שיטת הקאט אנד פאסט Cut&Paste רציתי משהו יותר חכם..כי כך אתם יכולים לשפר את השרות למשתמשים במקום לעזור לבזק לחנוק את העניים שבינינו ולהוזיל לנו את החשבון הסופי

למעלה