המרות, מטבעות ושערים

lilolilo2

New member
אני לא מבינה משהו בקשר לכסף

כולם ממליצים להחליף לפרנק בלרנקה. כלומר? לקחת ללרנקה דולרים? או שאפשר שקלים? ואיך אני יכולה לבדוק שהם נותנים לי סכום כסף נכון???

asafs8

New member
המרת יורו ללירות

אין בעיה להמיר יורו ללירות קפריסאיות בשדה תעופה בלרנקה נכון?

asafs8

New member
אני אשאל שוב.. המרת יורו ללירות

אין בעיה להמיר יורו ללירות קפריסאיות בשדה תעופה בלרנקה נכון?

livnaky

New member
לא צריכה להיות בעיה

אל תתפוס אותי במילה. הרי יורו הוא מטבע שנסחר בהמון מדינות באירופה. סביר להניח שאת יכול להמיר...

מרב1234

New member
תשובה...

חבל להמיר כבר משדה התעופה את הכל ללירות שים בכיס 50 יורו שזה 26(נכון ליורו אתמול) לירות שזה ה-מ-ו-ן רוב האוכל והפאבים נשארים בגבול של ה 2-10 לירות לא יותר . כל יום שתקום אם נגמר לך הכסף תמיר עוד 50 באקסנגים שליד המלון שלך ויש הרבה הם לא עובדים עליך בעינים יש להם מחשבון ויש לוח שמתעדכן כל בוקר במצב הדולר והיורו ואתה יכול לחשב לבד. אבל באמת שבכל ה 8 ימים האלה לא שמעתי על אף אחד שעבדו עליו בכסף. טיסה מהנה

asafs8

New member
כן אבל תשמע משהו

ממה שהבנתי עדיף להמיר מדולרים ללירות, בגלל שהם ממירים שם מיורו לדולר ומדולר ללירות וככה אתה משלם פעמיים עמלה .. אז לא יודע :\

מרב1234

New member
תשובה

אני המרתי מיורו לפאונד חברה שלי מדולר לפאונד בסופו של דבר קיבלנו את אותו הכסף לא נראה לי שהיה לי עמללה או משהו כזה אבל באמת שכבר בנושאי עמלות וכאלה אני לא יודעת להסביר לך סורי

The Bugi

New member
העמלה בשדה של לרנקה היא 2%

גם בבנקים המקומיים באיה נאפה. במקומות אחרים לא מומלץ להחליף מחשש לזיופים ועמלה של 4% ואף יותר.

The Bugi

New member
קפריסין שייכת לאיחוד האירופי

לכן, אפשר שם (ובכל מקום בעולם, אגב) להחליף מיורו למטבע המקומי.

TheBeast

New member
המרות, מטבעות ושערים../images/Emo130.gif

שרשרו לכאן הודעות בנושא השוואת מטבעות והמרה
השוואת מטבעות נעשית בקישור הזה ההשוואה בין לירה לבין שקל:
1.00 Israel New Shekels = 0.105111 Cyprus Pounds​
לא לשכוח לשמור קצת בשביל מתנות לחבר'ה שנשארו כאן

The Bugi

New member
את לא יכולה להחליף שקלים

השקל הישראלי לא נסחר בשוק הבין לאומי. אפשר יורו, דולר, ינים יפנים.

למעלה