המריצנערבים = 32.5 מנדטים!

resh0

New member
המריצנערבים = 32.5 מנדטים!

כך עולה מסקר עדכני ואני עוד הערכתי כי זה יהיה 34-37 מנדטים... וכעת לצפוי: במהלך השבוע הבא ייחל "קרב מאסף", מדובר במקצה שיפורים שנועד למזער את הנזק למפלגות השמאל: מרצ שירדה ל 6 מנדטים, תנסה להשיב לעצמה את כל שלקחה ממנה העבודה. יוסי שריד הוא פוליטיקאי מונסה שיצליח להוציא כ 1.5 מנדטים ממיצנע הלא מנוסה. העבודה לא "תסתפק" ב 17 המנדטים שנשארו, המאבקים הפנימיים ייחלו, הרבה בוץ ייזרק, רבים מתומכי המפלגה כעוסים על הצהרתו המטופשת של הטירון הפוליטי. לדעתי זה יעלה לה בעוד 2-3 מנדטים שילכו לטובת שינוי. מה באשר למרכז??? שינוי תקבל תוספת של כ 2-3 מנדטים מהעבודה ולדעתי עוד מנדט אחד מתומכי מרצ, אלו שיעדיפו את שינוי אקטיבית בקואליציה מאשר מרצ צעקנית באופוזיציה. מה באשר לחרדים??? בין 16 ל 17 מנדטים. מה באשר לימין??? יתכנו שינויים מינורים בין המפלגות, אם חרות לא תעבור את אחוז החסימה, מכאן שהימין יאבד כמעט 2 מנדטים שלמים. ולהערכה שלי לתוצאות הבחירות: שמאל: המפלגות הפלשתיניות - 8-9 מנדטים. מרצ - 6-7 מנדטים. עבודה - 14-15 מנדטים. מרכז: שינוי - 18-19 מנדטים. עם אחד - 2-3 מנדטים. חרדים: שס - 10-11 מנדטים יהדות התורה - 5-6 מנדטים ומה יקרה אחרי???? ממשלת אחדות חילונית!!!! ליכוד + שינוי + עבודה (ללא מיצנע שיחזור אחר כבוד לעירית חיפה וללא מס´ חכ"ים נוספים שיפרשו מהמפלגה ויעברו למרצ). בממשלה יהיו נציגיה הציוניים של מקיימי המדינה, באופוזיציה יהיו נציגי החרדים הטפילים, הפלשתינים האויבים והשמאלנים התבוסתניים. הפרחים לפואד... גם למיצנע, הנכס הגדול ביותר של הימין.
 

EverMan

New member
אתה חי בעולם משלך הא ?

אתה ממש לא מבין בפוליטיקה אם זה הפירוש שלך למצב.
 

resh0

New member
בנתיים הכל זורם לכיוון הזה.

אתה מעריך שיתכן איזשהוא מהלך שישנה את כיוון הזרימה הזה? כבר אמרתי לך שמיצנע הלא מנוסה "הוציא את כל האסים" שלו בזמן הלא נכון... לא נשאר לו כלום!!! שום מהלך שיכול לשנות את כיוון הזרימה. אבל למרצ יש, לשינוי יש! - שינוי יודעת בדיוק מי יהיה ראש ממשלה ובמקביל יודעת את מי ניתן "לתקוף חופשי". - מרצ יודעת שאין עוד טעם "ללקק" למיצנע כי הוא לא יהיה ראש ממשלה, יען כי גם מרצ יכולה "לתקוף אותו חופשי". כל שנותר למיצנע זה רק לנסות למזער את הנזק הצפוי, עפ"י התנהלותו של מיצנע עד עכשיו ולאור נסיונו הפוליטי הדל, נראה לי שגם במערכה הזאת הוא הולך לכישלון. אתה סבור שיתכן תרחיש אחר? בנתיים די נכשלת בהערכות שלך... פעם חשבת שעבודה היא 24 מנדטים ומרצ עוד 10... היום עבודה + מרץ = 24.5 מנדטים... אז מי "חי בעולם משלו"?
 

EverMan

New member
אין כלום , אתה מדבר על אוויר.

ומדבר על שטויות. אין לך משהו ביד בשביל להוכיח את הטענה שלך מלבד הדעות שלך. לשינוי אין שום קלף מלבד התקפה ישירה של כל מי שהיא רוצה ולהיות ציניקנית. יופי , הבנו כבר שאת שונאת את כולם וכולם שונאים אותך. ומרצ לא בונה על לשבת באופוזיציה. אבל היא בונה על להיכנס בעבודה במקום על להיות לצידה. אני סבור ששינוי היא בדיחה מאוד לא מצחיקה. ואני סבור שמרצ תחזור כמו שצריך חזרה לזרועות הקואליציה של העבודה שאנחנו ננצח.
 

resh0

New member
אני מביא סקרים ופרשנות שלי.

בנתיים ההערכות שלי די פוגעות בעוד שלך רחוקות מאוד מהמציאות. אל תשכח גם כי לאורך כל מערכות הבחירות האחרונות, תמיד הסקרים החמיאו למפלגות השמאל יחסית לתוצאה האמיתית. לשינוי יש הרבה!!! יש לה דרך והיא מתמקדת בדרך. היא היתה מוכנה פעמיים לוותר על מנעמי שלטון וזה השתלם לה. שינוי "שונאת" את החרדים, בדיוק כפי שהשמאל "שונא" את המתנחלים!!! לא מדובר ב"שינאה" לאדם, אלא מדובר ב"שינאה" לדרך. לדעתי מין הראוי שנוריד את המילה "שינאה" מסדר היום, אין יהודי ששונא יהודי אחר. "שינאה" זה ביטוי ששייך ל"תרבות החרטה". מרצ רוצה וראויה להחליף את מפלגת העבודה כמנהיגת מחנה השמאל בישראל!!! מרצ הוכיחה את עצמה כמפלגה אמינה יותר, פעלתנית יותר, נמרצת יותר ומושחתת פחות ממפלגת העבודה. מועמדיה לכנסת ה 16 הם מוכשרים יותר, משכילים יותר, תרבותיים יותר ונחמדים יותר. אתה מתחמק מהעיקר וזאת המגמה של העלמות מפלגת העבודה!!! אתה מנסה לצייר מציאות אחרת, מציאות שאתה רוצה שתתקיים, אבל המציאות חזקה ממך!!!! בקרוב מאוד תוקם המפלגה הסוציאל דמוקרטית, מחצית מח"כי העבודה ימצאו בה את מקומם ואילו המחצית השניה תתחלק בין שינוי לבין הליכוד. אני מבין אותך היטב, אתה מצוי בשלב ההדחקה והכעס. אתה אומר כרגע בדיוק כמו מיצנע: "אם הציבור לא רוצה אותנו בדיוק כפי שאנחנו, אז "נראה להם מה זה"..., אנחנו נעניש את הציבור המטומטם הזה ונמנע ממנו את שהוא רוצה, ממשלת אחדות חילונית". יש לי חדשות בישבילך: קודם כל כדאי שתרגע, הכעס לא יעזור לכלום. מיום ליום את תפנים את הכשלון ותבין כי מפלגת העבודה צריכה לשנות MODE, לעבוד ל MODE של מיזעור נזקים. אי אפשר למזער נזקים כאשר כועסים!!! כועסים על זה שבאמצעותו תרצו למזער נזקים, ציבור הבוחרים. אם מפלגת העבודה חשובה לך ואתה רוצה שיהיה לה יום אחד עתיד כלשהוא, עליך לנסות להציל את המפלגה!!! להצטרף אל אלו הקוראים לשגר את השמאלן הקיצוני חזרה לראשות עירית חיפה, להצטרף לעשיה בקואליציה, להיות שותפים לאחריות בשעת מלחמה. אם וכאשר יופסק הטרור לחלוטין, יתחיל מו"ם מדיני. אם אז לא תגיע הקואליציה להסכמה בעניין קווי היסוד לניהול המו"ם, כי אז תוכלו לפרוש. כל-כך פשוט... בנתיים תתחיל לספור לאחור: 19, 18, 17, 16, 15.... רק "שיגורו" של מיצנע יוכל להפסיק את הספירה. השאלה היא: האם ישנם אנשים חכמים במפלגה ההיא...
 

EverMan

New member
פששששש, כשרוני כמעט כמו

נוער ליכוד שועידה שלהם ספרו עד 40 ... רק שנתקלו בדרך בבעיות ... אתה יודע , הם התחילו ככה : 1 , 2 ,3 ,4 ,5 ,6 ,7 ,8, 9, 10 , נסיך , מלכה ... לא נורא ... העיקר שאתה יודע לספור ... לא אכפת לי מנדטים. אכפת לי דרך. וזאת יגיד לך כל אחד פה בפורום. אז תפסיק למכור את השקרים והארס שלך. צ´או.
 

resh0

New member
מתנשא מגיל צעיר, ממש כל הכבוד.

מנותק מהעם. בקצב הזה כשצעירי הליכוד יספרו את המנדטים שתקבל העבודה, הם לא יגיעו ל"נסיך"... את זה גם יגיד לך כל אחד פה בפורום.
 

EverMan

New member
מנותק מהעם ?

מה הקשר ? לא משנה ... אתה ולדבר עם קשר לנושא לא הולך.
 

resh0

New member
אני אסביר לך את הקשר:

ראה איך העבודה ממשיכה להתרסק בסקרים, למשל הסקר שנערך אתמול בעיתון גלובס. העבודה הולכת להפסיד את מקומה כמפלגה השניה בגודלה, בדיוק עפ"י התחזיות שלי. אם אתה לא מבין שהשינוי הזה נובע מהנתק שישנו בין המפלגה לבין העם, אז כנראה שתלמד את זה "בדרך הקשה", כאשר בתאריך ה 28/01/03 בשעה 2200, תתפוס את ראשך בין כפות ידך ותשאל את עצמך: "איך זה קרה לנו"?? אז אזכיר לך שהיתה דרך למנוע את זה, אבל ההתנשאות של המפלגה היא שמנעה ממנה למנוע את המפלה.
 
למעלה