המרכז העולמי למורשת הצ'רקסית

beco77

New member
המרכז העולמי למורשת הצ'רקסית

ביקור במרכז למורשת הצ'רקסית אורך כשעתיים וחושף את המבקרים לתרבות עתיקת יומין והיסטוריה מפוארת של עם קדום. תחילת הביקור באולם הרצאות עם מצגת מודרכת ע"י מדריך מקומי במסגרתו למדים המבקרים את ההיסטוריה , השפה והתרבות הצ'רקסית . בתום המצגת המדריך מלווה את הקבוצה לסיור בחדרי המוזיאון ועובר בין המוצגים בליווי הסברים .בתום הסיור במוזיאון המבקרים יוצאים לסיור מודרך בין כותלי השכונות העתיקות בגרעין הישן של הישוב כפר קמא הבנוי בסגנון צ'רקסי ייחודי . לרשות המבקרים אטרקציות נוספות : - הופעת רקדנים מלהקת "תיפסה " המקומית בשלושה סגנונות ריקודים . - סיור כרכרות בכפר - רכיבה על סוסים – מסלול מקומי - אופניניו – רכיבה קבוצתית ( 4 רוכבים על אופניים ) כיבוד קל : - ניתן להזמין מאפה "חלוז " עם כוס שתייה קרה או חמה לפי בחירה בעלות ארוחות במסעדת " מזאן " : - ארוחה חלבית עשירה עם שלל גבינות צ'רקסיות,שני סוגי מאפה לאומיים – "חלוז" – "פסרווה חלוז' (מתאזה) ,סלטים ,לחם שנאפה במקום, קינוחים ועוד . - ארוחה בשרית מלאה – בשרים על האש,סלטים,חומוס,לחמים,קינוחים ועוד . אתר המרכז העולמי למורשת הצ'רקסית

beco77

New member
טלפונים ליצירת קשר

יסמין - 050-5857640 אייבק - 052-2982627

beco77

New member
להצטלם בלבוש צ'רקסי

בין האטרקציות במרכז העולמי למורשת הצ'רקסית,כל המשפחה מצטלמת בלבוש צ'רקסי מסורתי .

beco77

New member
ביקור כבוד נשיא המדינה שמעון פרס

כבוד נשיא המדינה מר שמעון פרס הגיע לביקור במרכז העולמי למורשת הצ'רקסית והתקבל ע"י חברי להקת הפולקלור המקומית שהופיעה בפניו .

beco77

New member
אטרקציה חדשה - סיור כרכרות בגרעין הכפר

מבקרי המרכז העולמי למורשת הצ'רקסית יוכלו לערוך סיור כרכרות אותנטי בין כותלי המבנים העתיקים בכפר .

beco77

New member
ולמי שירצה לשלב פעילות ספורט

אופנינו!!!! אופניים משפחתיים , ארבעה רוכבים + שני ילדים (ילדים עד גיל 3 ) .

beco77

New member
תודה ענקית לשוקולד אגוזים !!! :)

אני רוצה להודות לשוקולד אגוזים על הביקור המקסים שהיה לנו בפעם הקודמת . סיור שאני לא אשכח לעולם . חברי הפורום שהספיקו לבקר נהנו כשם אני נהניתי. בשעה טובה עברנו למשכננו החדש,מבנה אותנטי משנת 1903 , המקום מרשים ביופיו ומזכיר את חצר תל חי . אני מזמין את חברי הפורום הותיקים והחדשים להגיע לביקור התרשמות במרכז העולמי למורשת הצ'רקסית. ושוב תודה ענקית לשוקולוד אגוזים . ( אני זוכר בזמנו שרצית לסיים את תפקידך בניהול הפורום ,אך אני רואה שאת עדיין מנהלת, סימן שחברי הפורום אוהבים אותך ) .

kdr

New member
מה תודה ? מתי הביקור הבא ?

שוקו, אנחנו מחכים. מצטרף להלל לשוקולד אגוזים.

למעלה