המרכיב הסודי
הכנתי "פאי רועים" עם הרבה הגבלות: בלי פטריות, בלי קטניות.
קצצתי דק (ממש לפירורים) וטיגנתי, לפי הסדר:
בצל
ערמונים (שתי חבילות של ערמונים בוואקום, 200 גרם סה"כ)
שום, גזר, בטטה קטנה, חצי דלורית, פלפל אדום, סלק צהוב וסלק אדום, שני קישואים
הוספתי תבלינים, מים... בישלתי וטעמתי, טעמתי ובישלתי, וכל הזמן היה חסר לי משהו.
פפריקה, רוטב סויה, גארם מסאלה, חמלי סונלי (תערובת גיאורגית), פטרוזיליה, מעט שמיר, מעט אורגנו...
ועדיין לא היה טעים!
בסוף התייאשתי, שלפתי קטשופ (שאין לו שימוש אצלי בדרך כלל) והוספתי כף.
ונהיה לי נס של חנוכה! יצא טעים ברמות.
אולי זו המתיקות של הקטשופ... לא יודעת. אבל זה פשוט העיף את התבשיל אל-על! עם הרבה מחית תפ"א מעל, תענוג.

הכנתי "פאי רועים" עם הרבה הגבלות: בלי פטריות, בלי קטניות.
קצצתי דק (ממש לפירורים) וטיגנתי, לפי הסדר:
בצל
ערמונים (שתי חבילות של ערמונים בוואקום, 200 גרם סה"כ)
שום, גזר, בטטה קטנה, חצי דלורית, פלפל אדום, סלק צהוב וסלק אדום, שני קישואים
הוספתי תבלינים, מים... בישלתי וטעמתי, טעמתי ובישלתי, וכל הזמן היה חסר לי משהו.
פפריקה, רוטב סויה, גארם מסאלה, חמלי סונלי (תערובת גיאורגית), פטרוזיליה, מעט שמיר, מעט אורגנו...
ועדיין לא היה טעים!
בסוף התייאשתי, שלפתי קטשופ (שאין לו שימוש אצלי בדרך כלל) והוספתי כף.
ונהיה לי נס של חנוכה! יצא טעים ברמות.
אולי זו המתיקות של הקטשופ... לא יודעת. אבל זה פשוט העיף את התבשיל אל-על! עם הרבה מחית תפ"א מעל, תענוג.