המרפאה של אדריאן דביר

mor143

New member
המרפאה של אדריאן דביר

דעות בבקשה. האתר : http://etmedical.com/sefer.htm

franse

New member
mor143 שלום! בנושא מרפאות החוצנים

פורום זה מתחלק לשתי קבוצות עיקריות: קבוצה אחת של אנשים שמסוגלים לתקשר וכבר חווּ באופן אישי חוויות 'על טבעיות' רבות (למעשה הן טבעיות), הכרוכות בעידן החדש. אנשים אלה משתתפים באופן פעיל במעבר לעידן הדלי, משום שזה התפקיד שלקחו על עצמם בגלגול זה. לרובם ברור שמרפאות החוצנים הן אמיתיות ונחוצות. הכינוי הכולל לאנשים אלה הוא: 'עובדי אור'. הקבוצה השניה כוללת אנשים שאמנם מבינים את המושגים של העידן החדש, אולם אינם מסוגלים לחוות אותם באופן אישי, משום שכנראה אין זה תפקידם בגלגול זה. אנשים אלה נוטים לפתח עוינות כלפי הקבוצה הראשונה על רקע חוסר יכולתם לחוות חוויות אלה. הם נוטים להאשים את אנשי הקבוצה הראשונה בשרלטנות, אמונה דתית חסרת רציונאליות, נטיה לשכנוע עצמי (סוגסטיה) ומחלות נפש. להבנת עומק הפער בין הקבוצות אתה מוזמן לקרוא שרשור זה: DVD של הDisclosure Project בGOOGLE

franse

New member
ק.מאסטר- יש כמובן קבוצה נייטראלית.

פשוט לא מצאתי לנכון לציין אותם.

Another Girl

New member
סליחה,אבל

לחלק את הפורום הזה לשתי קבוצות כל כך קיצוניות זה לא רק פשטני,אלא גם יומרני. יש כאן כאלה שאשכרה לא מאמינים באופן מוחלט באף אחת מהדעות שציינת. מה דעתך על זה?

franse

New member
Another Girl הצדק איתך.

יש פה קבוצה גדולה של אנשים שפשוט באו ללמוד את נושאי הפורום ואין להם דיעה לכאן או לכאן. לא התייחסתי אליהם משום שהם לא היו רלוונטיים לשאלתו של הכותב. מצטער, לא התכוונתי להרגיז אף אחד.

בכל זאת אני מסכים איתך

בהחלט אפשר ליחס לפורום 2 סוגי קבוצות הקבוצה שאכן נוגעת בתחום הרוחני של הפן שעוסק בפורום. והקבוצה שלא נוגעת, או לא רואה נכון בכלל לחשוב על הצד משלל סיבות. זה לא משנה מי צודק, כך מדברות העובדות. לי זה לא משנה כלל, אני רואה את 2 הצדדים, בעת שחשבתי שאראה רק אחד. אני אישית מאוד אוהב את הרעיון ששתי צדדים נמצאים באותו פורום.

../images/Emo45.gif

אבל אני חושב שכל אחד צריך למצוא את האיזון בין השניים... אין משהו קיצוני שהוא טוב.

למעלה