המרפקים שלי..הטיפול האחרון..וד'ר מרכוס המומחה
בחודשים האחרונים אני סובל מפסוריאזיס במרפקים,אמנם בצורה קלה מאד ובכל זאת ביקור אצל רופא העור במרפאת זבולון ואצל רופאת המשפחה והנה התחלתי טיפול בשתי משחות הסטרואידים המוכרות,נו..אז הגעתי לאתרי הפורומים האלה ברשת וכולם ממליצים שם לנטוש את טיפול המשחות הללו,הפסקתי!
יום אחד אני מקבל במייל חדשות טיפוליות בעניין הזה של המרפקים,שם מתואר ומסופר על הצלה של ממש,מין סוג של שמן הנקרא ''שמן המפ'' ואפילו כותב שם מישהו שאמו נרפאה לחלוטין,אני איני מהמאמינים הגדולים כי הרי אני יודע שמפסוריאזיס אין מתפטרים מהר כל כך ושרלטני המרפאים ברשת מוכרים לי מזה זמן.
נו,אז נסעתי לרמת גן לרשת חנות הטבע ההיא ושם רכשתי את הבקבוק ההוא ועוד איזו משחה לטיפול.
שבועיים אני טובל את המרפקים ומורח בשמן ההוא מהבקבוק פעם פעמיים ביום,בהחלט המרפקים נראים טוב יותר ובהחלט זה לא עובר ככה סתם אבל נראה יותר טוב,בהחלט.
אני מקפיד למרוח פעם או פעמיים ביממה.ולעתים ללגום ממנו איזה כף,מה יכול להיות.
אז מה אני מחדש לכם?
שהשמן המפ אינו מרפא אולי עוזר ומעלים את היובש שבעור המרפקים,גם זה טוב!
*תוספת קטנה..מאחר ואני הייתי צוללן בחיל הים,ואני משוייך לחיילי חיל הים שעוברים מזה שנים סקר לעניין נחל הקישון,וחברת מדיטון עושה לחיילי היחידה בדיקות רפואיות מידי שנה,לפני ימים מספר נבדקתי שם,אחד מהבודקים שלנו הלא הוא ד'ר מרכוס המומחה לרפואת עור שמוכר שנים רבות לאנשי הקריות,הבדיקה אצלו עברה ללא בעיות ולשאלתי בעניין המרפקים אמר לי ש...המשחות הסט'' יוצרות לפעמים בעיות ואולי כדאי להימנע מהן,עוד הוסיף שאכן תרופות של ממש אין ואולי רק נשאר למרוח ווזלין מידי יום יומיים,ואולי רק לומר תודה שהמצב אצלך נראה ככה במצב קל שכזה,נרגעתי!
אם שמן ההמפ משפר את המרפקים,מן הסתם אמשיך למרוח ממנו.
זהו,רציתי להעביר לכם את מה שאני חש!