המרתון

Thestral

New member
המרתון../images/Emo124.gif../images/Emo176.gif../images/Emo108.gif

הכפר. טיפה נמרח אבל סרט טוב שמצליח להקפיץ בעיקר בזכות פתאומיות ולונודע. והטוויסטים בעלילה של שאמאלן. הסוף מפתיע כי שאמאלן מביא אותה בהפוכה. ויש המון קטעים מצחיקים. פרדי נגד ג'ייסון- פעם שניה שראיתי אותו סרט אחלה שחר המתים- בינוני יותר אקשן מאימה, נחמד להעביר את הזמן... אהבתי את הסוף

Thestral

New member
הכפר../images/Emo58.gifספוילר ../images/Emo176.gif../images/Emo108.gif

שאמאלן ידוע בגלל הטוויסטים שלו בעלילה אבל הנה מה שהיה מאגניב הפעם. אחרי שהבנו שהיצורים מזויפים, היא הלכה ליער בסבבה, ששם אנחנו רואים שהיצורים כן אמיתיים. ואז אנחנו מגלים שזה היה נח ושהיצורים לא אמיתיים בכולזות. והנה הקטע המאגניב- אחרי שגיליתי שזה נח ושהיצורים לא אמיתיים. חשבתי ששמאלאן(הבמאי) בכולזות ינסה לבלבל, ושכם יהיה איזשהו רמז ליצורים אמיתיים, וזה מה שכולם בקולנוע ציפו. ואז מתברר שהם בכולזות לא אמיתיים בכלל, וכאן הבמאי הביא אותה בהפוכה. כי אני וכל האולם חשבנו שבסוף כן יהיה איזשהו רמז לכך שהיצורים קיימים. אני חושב שהסרט מלמד אותנו שהרוע בא מבני האדם עצמם, ושאי אפשר לברוח מהרוע על ידי-כך שבורחים ומבדדים את עצמכם מכל שאר העולם, כי הרוע טמון בתוך בני האדם עצמם, ושאנחנו צריכים לפחד מעצמנו קודם. כלומר, בזכות נח שהתחפש ליצור, היצור הפך לאמיתי באיזשהו מובן. הסרט בא להראות שיצורים היחידים שצריך לפחד מהם הם אנחנו. אחלה סרט

kyle chandler

New member
יש!../images/Emo168.gif

אני וחבר שלי תכננו ללכת לזה ובסוף לא יצא אז עכשיו אני יגיד לו
ענק
שהיצורים לא אמיתיים!!!!!!!

boolbool boy

New member
גבר!

לא ראית אותי אחי? הייתי בול באותם סרטים שאתה היית!! ילד עם שיער אדום!!

Thestral

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo176.gif../images/Emo108.gif

ראיתי אחד עם שיער כחול:X

i love usa

New member
הכפר

היום הייתי בשעה 14:00 בצהרים (זה היה השעה שהייתי צריכה להגיע לפי מה שרשום לי בכרטיס זכיה) קיצר אני ואחותי הלכנו הגענו בזמן תפסו אחלה מקומות ,בנתיים האולם התמלא עד שהסרט התחיל.אני בעיקרון ציפיתי לסרט אימה של ממש אבל אז נזכרתי בשאר הסרטים של שאמאלן שהם יותר מתח מאשר אימה בסרט יש שתיים שלוש קטעים שהקפיצו את הקהל וכמו שאמרו כאן שאמאלן ידוע בגלל הטוויסטים שלו . כמובן שציפיתי לסוף מפתיעה כי ראיתי את כול הסרטים של שאמאלן ולכולם יש סוף דיי מפתיעה בעיקרון אני מאוד נהנתי בסרט כנל גם אחותי סרט מותח ויפה למי שמצפה לסרט מפחיד אז זה לא אם יצא לי לראות אותו שוב אז אני יקפוץ על הזדמנות כי בעיקרון מאוד נהנתי מהסרט גם המוזיקה עושה המון בסרט שנותן הרגשה מפחידה כזאת שחקנים מוכרים כמו השחקן מסיינס שאני כרגע לא זוכרת את השם שלו והשחקנית מהנוסע השמיני שגם כרגע אני לא זוכרת את השם שלה (ריפלי מהנוסע השמיני)

DAN1EL

New member
ממ..(ספוילר קטן ל"סיינס"../images/Emo58.gif)

קודם כל - לסיינס אין סוף מפתיע. דבר שני, לשחקנים ששכחת את שמם קוראים חואקין פיניקס ("סיינס") וסיגורני וויבר ("הנוסע השמיני", "בורות").

i love usa

New member
צודק רק לסיינס באמת לא היה סוף מפתי

מפתיע אבל לחוש השישי היה ולבלתי שביר פחות או יותר היה וזהו ניראה לי, הבמאי איזה עוד סרטים עשה? אני מכיר את סיינס החוש השישי בלתי שביר ועכשיו את הכפר ואת כולם ראיתי

hanaorb9999

New member
סרגוני ויבר שם??????

היא שחקנית מעולה בכללי ואם היא שם אז זה סרט טוב

Thestral

New member
אהמ-ספוילר../images/Emo176.gif../images/Emo108.gif

בקטע שהיא ביער וה"יצור" מתחיל לרוץ אחריה. צרחתי כמו משוגע וכמעט קרעתי לחבר שלי את החולצה והייתי על סף דום לב. שאמאלן לא עושה סרטי אימה סלאשרים נוסח פרדי, ג'ייסון, צעקה. נכון שהוא עושה אותם בסגנון הרבה יותר מותח, וכל המתח. זה מה שבאמת טוב בסרט אימה

i love usa

New member
חחח...../images/Emo58.gif

אומנם לא צרחתי היו כמה קטעים שהקפיצו אותי למשל שיש את הילד במגדל אז היה קטע בלילה כזה שהוא שומע רעש ואז הוא פותח את הדלת והוא מסתכל למטה ובמפתיע ה"יצור" הזה פתאום עובר כזה בקטע הזה כול הקהל כזה קפץ (כנל אני), עוד קטע שהקפיץ זה שהילדה העווורת הלכה ביער להביא את התרופות אז היא עמדה כזה ופתאום האדמה כזה התמוטטה וגם הקטע ש"היצור" רדף אחריה בעיקרון אלה הקטעים המקפיצים אבל אני ממליצה על הסרט אני מאוד נהנתי ובסוף הסרט לגלות שבעצם כול האנשים בכפר חיים
בסרט

elenwee

New member
לא הבנתי ../images/Emo58.gif

מה זאת אומרת המפלצות מזויפות והם חיים בסרט?

i love usa

New member
זאת ../images/Emo58.gifאומרת

אם את לא רוצה שאני יהרוס לך אז אל תקראי זאת אומרת שהיצורים לא אמיתים זקני הכפר המציאו אותם . בעצם כול הזמן הזה שרואים בסרט זה תקופה ממש ישנה ושהילדה עוברת ביער ומגיעה לעיר אז רואים ששם יש להם מכוניות וטכנולוגיה בעצם כול הכפר הזה זה שקר אחד גדול .הם רוצו לשמור על הכפר בסוד אז כדי שאנשים לא ימצאו את הכפר המציאו יצור שיש ביער וככה מנעו מאנשים להגיע לכפר .

למעלה