המרתף- חלק א'....

x project

New member
המרתף- חלק א'....

הסיפור שלי הוא על סוד. ולסוד הזה קוראים פיית'. פיית' היא נערה בת 16 שחיה במרתף של סבתה (סבתא שלה) מבלי שאיש יודע עליה.פיית' היא ילדה מאוד מיוחדת, היא סובלת ממחלה נדירה מאוד שכל חשיפה שלה לאור שמש תפגום קשות בראייתה ותעוות את עורה. סבתה כל הזמן קוראת לה פיית' הערפדית, מן שם חיבה שטני ואכזרי. יום אחד, כמו כל יום אחר, יצאה הסבתא לקנות מספר דברים ולאחר מכן למפגש עם חברתה הקשישא. אותו היום הסתובב לו טום ברחוב ביתה הוא התבונן אל כיוון הבית וראה שהדלת פתוחה והיא נטרקת מהרוח בעוצמה חזקה, הוא התקרב לראות אם יש מישהו בבית ושמע קולות בכי מן המרתף לפתע תפסה יד בכתפו והוא קפא במקומו, הוא העז להסתובב ולהסתכל מי תופס בו ו....

black flower

New member
את ממש לא בסדר!

מישהו נוגע לו בכתף... ו...?!!?!?!!? מה קורה אז..?? איך את יכולה לעשות כזה דבר...? אני דורשת המשך!!!!

x project

New member
המרתף - חלק ב'.

והוא רואה את הסבתא של פיית' במבט עצבני וכועס, היא שאלה אותו ברוגז "מה אתה עושה כאן, איך אתה מעז להיכנס ככה לביתי?" "אני דורשת שתלך מפה ומיד לפני שאני קוראת למשטרה" טום התבלבל והתחיל לגמגם "אבל שמעתי בכי, מרתף...הדלת היתה פתוחה.." הסבתא שתקה לשנייה ובעיניה נראה מבט עמוק ומסתורי "אין פה שום קולות ודלתות לא נפתחות מעצמן..כעת לך מפה" וטום הלך... טום לא ישן כל הלילה ונשבע כי שמע קולות בכי מהמרתף והחליט לרדת לעומקו של עניין. במשך כל אותו השבוע עקב אחרי לוח הזמנים של הסבתא- מתי היא יוצאת ומתי היא חוזרת, באילו ימים, ולאן, מה היא עושה שם ומאיזו סיבה... ובכך מצא לו את הזמן המתאים והמרחב זמן שהוא זקוק לו כדי להגיע למרתף ולפרוץ לשם אם יש צורך. ואכן כך היה, זה היה יום שני בשעות הבוקר המאוחרות. הסבתא יצאה בשעה 10:25, ממש בדיוק כמו שעון, נשארו לו 3 שעות עד לחזרתה והיא איננה מאחרת. הוא קפץ מן השיחים במהרה רץ לחצר האחורית ונכנס מהדלת האחורית בפתח הכלב...היה משעשע לראות אותו מנסה להשתחל ולבסוף מצליח. הוא ירד למרתף ושוב שמע קולות, אך הפעם שירה ערבה לאוזן, אך זהו אותו קול עדין ויפה ששמע אתמול. הוא דפק במרתף ושאל לנמצא "שלום, יש שם מישהו?" פתאום דממה השירה פסקה כך חזר טום על שאלתו ודפיקותיו על דלת המרתף כ-4 פעמים ואז ממש לפתע...

black flower

New member
אם את תמשיכי ככה..

אני יתעלל בך נפשית!!!!! הוא דופק במרתף ואז.... מה לעזאזל קורה??????.

x project

New member
המרתף - חלקג'...

פיית' עונה לו בקול חנוק "מי זה? סבתא זו את? לא ייתכן" טום עונה לה "לא" "אני אוציא אותך מפה אני מבטיח" פתאום טום מתחיל לשבור את המנעול ולאחר 15 דקות של עבודה די קשה הוא הצליח.... הוא דוחף את הדלת פלדה מלאת החלודה לאט לאט ובקושי רב מכובדה ולפתע מתגלה לפניו דמותה של נערה יפיפיה בעלת עיניים כחולות כמו הים הסוער ושיער שחור כלילה האפל וגוף של בובת חרסינה מעוצבת בטעם. וכך גם נגלתה דמותו של טום לפיית' נער בעל גוף חטוב, קצת שרירי, מזיע מעבודת הפריצה, עיניו ירוקות בוהקות ושיער שחור גם כן, ושפתיים שנועדו לנשק. מה פה קורה פה??? השניים התאהבו כהרף עין ובשנייה אחת מצאו את עצמם מנשקים זו את זה קצת מפתיע האם זה עניין של גורל. לפתע פיית' אומרת לו- "מה עם סבתא שלי, היא עלולה למצוא אותך" טום ענה לה "אל תדאגי אנחנו נברח לפני שהיא תספיק לחזור, שזה עוד שעתיים בערך" פיית' סירבה בנימוס וענתה "אני לא יכולה לברוח, אני לא יכולה לעזוב אותה, היא תמצא אותי, היא תהרוג אותי" לבסוף הם ברחו החוצה אך רק לזמן קצר בלבד לפני שהיא חוזרת למרתף... זו הייתה הפעם הראשונה שפיית' ראתה אור יום לאחר שנים, בעצם מאז שהייתה בת 5... והעצים וקולות הציפורים וילדים קטנים עיניה התמלאו דמעות מייד כי ידעה שהיא לא תראה זאת שוב לאחר שתחזור למרתף. כמו כן...לא קרה לעינייה כלום ועורה לא התעוות היא הייתה מופתעת מאוד "למה שסבתי תמציא דבר שכזה?? למה שתכלא אותי במרתף חשוך הרחק מאור יום ומתקשורת עם אנשים???"

אגב - לא קשור לכלום אבל...

לא נמאס לכם מהרגל הלא מגולחת בצד?? די!! נמאס!!

WallFlower

New member
זה התחלף בסדאם!...חחח...

אבל הפרסומת הכי מעצבנת הייתה של האישה הערומה לניתוחים פלסטיים! זה מעצבן שזה עוקב...

x project

New member
סוף סוף חלק ד' ולא אחרון....

פיית' הירהרה בשאלתה מספר דקות, אך חזרה במהרה לטום, הם טיילו ונהנו וטום ידע שהוא חייב להחזיר אותה כבר כי הסבתא עומדת לחזור. ואכן זה מה שהם עשו הוא החזיר אותה אל המרתף בבית הסבתא והם התנשקו נשיקה ארוכה מאוד ודמעות זלגו לפיית' על פניה. טום שמע את הסבתא מגיעה הוא ברח מהיציאה האחורית. הסבתא נכנסה וראתה את מנעול המרתף פרצוץ אך הדלת סגורה היא נכנסת למרתף ופיית' בפנים. היא שואלת בזעם "מי היה פה???" ופיית' עונה לה "אין לי מושג, מישהו ניסה לשבור את המנעול עד עכשיו שאת הגעת וברח, הוא לא הספיק להיכנס" הסבתא הדליקה אורות אדומים, תפסה את פיית' בזרועה בחוזקה ומשכה אותה לחדר הסמוך...בו היה שולחן עינויים. היא קשרה את פיית' ברצועות אל השולחן ומזוית עיניה של פיית' ניתן לראות את כל סוגי הסכינים וכל הגדלים שאי פעם חלמתם עליהם. סבתה באה אליה, הפשיטה אותה לחלוטין ו"בדקה" אותה מייד אחרי זה קיללה את פיית' "פרוצה, מזוהמת, נגועה שכמוך, את בדיוק כמו אימך!!!" "אני אראה לך מה זה, אני לא ארשה שדבר כזה יקרה, אני בתולה אני בתולה אני בתולה" צעקה עד השמיים פיית' הייתה נבוכה ופגועה ומבוהלת מאוד מצעקותיה של הסבתא. מסע העינויים של פיית' רק החל.... לאחר שעות ארוכות היא חזרה אל המרתף כאשר גבה חבול ומדמם וברכיה נראות כאילו וקרעו אותן. היא ניגבה מעליה את הדם והחליפה בגדים. התיישבה על מיטתה והחלה לבכות בכי תמרורים. ובינתיים הסבתא זוממת לה מזימה אכזרית ביותר מה יש לסבתא הזו? איך יתכן שהיא בתולה? ואיפה אימה של פיית'? כל זאת תדעו בחלק הבא...חחחח

Idan91

New member
אני כ"כ שמחה

שהייתה לי מתכונת בהיסטוריה והשתדלתי לא לקרוא פה דברים, כדי ללמוד, ולכן לא הייתי צריכה לחכות במתח בכל פעם מחדש. בכל מקרה... מצפה להמשך בקוצר רוח.

x project

New member
חלק ה' ואחרון לו כולכם חיכיתם

קצת נסחפתי עם הבטחון העצמי שלי..חחח טוב- המשך: טום עקב אחרי הסבתא וראה כי לא שינתה את הרגליה במשך השבוע ולכן תכנן שוב לפגוש את פיית' באותו יום ובאותה שעה כמו בפעם שעברה. כמו בפעם הקודמת צפה בסבתא יוצאת מן הבית נכנס דרך הדלת האחורית בפתח הקטן (מאוד משעשע) יורד מהר אל המרתף נכנס ופיית' והוא מתחבקים חיבוק לא נורמלי והוא המום ממה שנעשה לה והיא בוכה על כתפו. לפתע בלי הודעה מוקדמת פיית' צעקה אחוזת אימה, טום הסתובב וראה את הסבתא מחזיקה סכין קצבים ענקי ישר לכיוונו, באותה חלקיק שנייה שבו הסבתא מתכוונת לדקור אותו, או יותר נכון לשחוט אותו הוא קופץ קפיצה ענקית אל הרצפה משמאל. הסבתא מתחילה במרדף אחרי הנער טום, פיית' לא ידעה מה לעשות, היא ניסתה לעזור לטום, היא רצה וקפצה על גבה של הסבתא, אך הסבתא העיפה אותה ישירות אל הקיר, פיית' איבדה את הכרתה. הסבתא המשיכה בעימות הפיזי שלה עם טום, כוונתה הייתה לרצוח אותו, טום תפס מכל הבא ליד וזרק ישירות אל הסבתא, זה לא עצר אותה או מנע מבעדה להמשיך. לבסוף הם הגיעו למטבח, טום שלף סכין מאחת המגירות והחל בתגרה עם הסבתא. במהלך התגרה הסכין של טום החליק לו מהיד והתעופף לקצה החדר. לטום לא נשארו הרבה ברירות זו הייתה דרך ללא מוצא. לפתע פיית' התעוררה , הלכה לכיוון המטבח, הרימה את הסכין אך אבוי באותה השנייה הסבתא שחטה את צווארו של טום והוא נזרק לרצפה בנפילה כבדה. פיית' הזילה דמעה ונהייתה עצבנית תוך כמה שניות היא רצה לכיוון הסבתא ודקרה אותה מספר פעמים בגבה... הסבתא מתה. פיית' שבורת הלב נפלה אל הרצפה מחבקת את גופתו של טום ובוכה בכי מר. כעבור כמה שעות הגיעו ניידות ובלשים שתחמו את הבית ונכנסו לחקור. פיית' ישבה שם מכוסה בשמיכה שותה כוס תה רועדת מנסה להירגע. לפתע אחד החוקרים מצא משו מאוד מעניין ספר ובו גזרי עתון. הם נתנו לפיית' לקרוא, אולי תצליח לעזור לחוקרים לפענח את משמעות הדבר. לאחר קריאה ארוכה, כל חלקי הפאזל הושלמו. בגזר עיתון אחד סופר על אונס אכזרי שנעשה בבת עשרה מקומית- זו הייתה סבתה. לאחר האונס הבת עשרה סבלה מטראומה קשה, לאחר כחצי שנה הוכנסה למוסד לחולי נפש. בגזר עיתון אחר סופר על בריחה של נערה מהמוסד- שוב זו הייתה סבתה. לא נמצאה והחיפושים אחריה הופסקו. בספר היו גם כמה קבלות על מספר ניתוחים פלסטיים שנעשו על שמה של הסבתא. בגזר עיתון נוסף סופר על מציאת גופה של אישה כבת 25 שהתעללה בה קשות, מחוסר ראיות התיק נסגר- זו הייתה אימה של פיית'. והרוצחת מי אם לא- הסבתא. נמצא שם גם קטע מיומנה האישי של אימה של פיית' בו נאמר שפגשה בחור מקסים, ששמו לאונרד והם שכבו והיא גילתה שהיא בהריון והיא מתכוונת ללדת. ואכן האם נרצחה זמן קצר לאחר הלידה וגם לאונרד שגופתו נמצאה מרוטשת באחת היערות. כאן הושלם הפאזל, סבתא נאנסה, הייתה מטורפת והגנה על המשפחה שלה יותר מדי, איזה קוקו!! לאחר 3 שבועות פיית' גילתה שהיא בהריון ומי אם לא הוא האבא- טום!

למעלה