המרת אוזניות מGA לאז"מ

tom kook

New member
המרת אוזניות מGA לאז"מ

יש לי אוזניות שמיועדות לתעופה כללית ומה הכוונה: המחברים של האוזניות הם שני PL (פלגים/מחברים) שאחד גדול וסטנדרתי והשני קטן הבעיה שלי היא שאני רוצה להמיר את האוזניות הללו לאולטרלייט וזה אומר שאני רציך להפוך אותם לכניסת PL אחת סטנדרטית בלי לחתוך אותם וליצור חיבור חדש אלה לקנות/להכין מתאם כדי שאוכל להמשיך לטוס איתם גם בצסנות בכל חנויות ומעבדות האלקטרוניקה אמרו לי שהמחבר הקטן הוא יחודי לתעופה ואין להשיג מתאם בשבילו! השאלה שלי היא אם יש מעביר סטנדרטי לצרכים אלו או אם משהו מכיר חנות שמוכרת מחברים כאלו תודה תום

מתאם מיקרופון

הכנס לאתר של Aircraft Spruce - http://www.aircraftspruce.com/catmain.php?dest=cathome.php ומצא שם כבל מאריך למיקרופון: Microphone Extension P/N 10625 במחיר של 24.25$ אתה משתמש בחוט ובשקע המקורי ואת התקע אתה יכול להחליף לתקע המתאים לשקע של מערכת האינטרקום של האולטראלייט. אפשר להזמין דרך האינטרנט. אין מיסים!!! (אבל לבקש שירשמו בAWB שזהו ציוד תעופתי). אריאל אריאלי

omni

New member
חכם ופיקח

אתה יכול ללכת בדרך שהציע לך אריאלי ובטח תצליח לפתור את הבעיה אבל ופה ה"קונץ" אתה יכול לפנות אלי ולקבל את המתאם המבוקש, ובכלל בכל מה שקשור לאולטראלייט כדי לך (לכולם) לפנות אלי.!

Tobyo

New member
המרת אוזניות מGA לאז"מ

ניתן לרכוש בארץ בחנות סיגמא אלקטרוניקה ברח´ שנקין 3 בת"א טל:036290339 אני קניתי את המתאם שם.

למעלה