המרת ג'לטין באגר-אגר
אני רוצה להמיר במתכון הבא (טירמיסו של עוגיו.נט) את הג'לטין באגר אגר:
http://www.oogio.net/torte_tiramisu
כבר הכנתי פעם את העוגה עם אגר-אגר במקום ג'לטין והיא יצאה מעולה!
הבעיה היא שאני לא זוכרת איך עשיתי את ההמרה (זה היה מזמן ואני סנילית…)
בכמה אגר-אגר להשתמש?
בנוסף, את האגר-אגר צריך להביא לרתיחה, נכון?
תודה מראש
אני רוצה להמיר במתכון הבא (טירמיסו של עוגיו.נט) את הג'לטין באגר אגר:
http://www.oogio.net/torte_tiramisu
כבר הכנתי פעם את העוגה עם אגר-אגר במקום ג'לטין והיא יצאה מעולה!
הבעיה היא שאני לא זוכרת איך עשיתי את ההמרה (זה היה מזמן ואני סנילית…)

בכמה אגר-אגר להשתמש?
בנוסף, את האגר-אגר צריך להביא לרתיחה, נכון?
תודה מראש