המרת כספים מפייפל -רעיונות ופתרונות

crazymass

New member
קבלת כספים בפייפל $$$$$$$$

כבר כשנה אני מקבל כספים בפייפל.. סכומים נכבדים למדי.. את הכסף הנ"ל הייתי שולח לחבר בחו"ל שימיר לי את הכסף.. לאחרונה האתר כביכול מחייב אותך להוסיף חשבון בנק על מנת לקבל את הסכום.. למזלי גם פרטים כוזבים מאפשרים קבלת התשלום... בכל מקרה.. יש למישהו מושג האם זה שינוי במדיניות החברה שיש חובה להוסיף חשבון בנק אמריקאי? או האם זו טעות זמנית? כמו כן האם מתן פרטים כוזבים על חשבון בנק יוכלו לגרום לסגירת החשבון?... תודה רבה.

crazymass

New member
המרת כספים מפייפל -רעיונות ופתרונות

קודם כל אני שמח לראות שיש עוד אנשים שמתעסקים בתחום הנפלא של EBAY ובעיקר פייפל, אתר שעזר לי ליצור הכנסה ממקומות רבים בעולם, למרות כך יש לי בעיה קטנה במשיכת הכסף, עד כה החזרתי עם הרווחים חובות של ההורים, קניתי לחברים ציוד יקר וקיבלתי מזומן, או ששלחתי לחבר בחו"ל שהעביר לחשבון בנק שלי בארץ.. כמו כן אני יודע שיש חנות בארץ שממירה את הכסף פחות 5%... רציתי לדעת איזה עוד דרכים אתם מכירים או משתמשים... שמעתי שישנם אנשים שפותחים חשבון בחו"ל.. איך זה מתנהל? מבחינת מיסוי( האם ארצות הברית תדרוש מיסים על ההכנסות? ) משיכת הכספים בארץ?(על ידי כרטיס אשראי? ) וכו'..בכלל האם המדינה יודעת על הכנסות מPAYPAL? תודה רבה.. אשמח לשמוע כמה שיותר פרטים וטיפים..

למעלה