המרת סוכר לאבקת סוכר

1מטקה

New member
המרת סוכר לאבקת סוכר

שלום,מקווה שזה המקום הנכון לשאול.
יש לי מתכון של עוגיות טחינה ומופיע במתכון סוכר רגיל. האם ניתן לשים במקום אבקת סוכר על מנת למנוע את הרגשת הגרגירים שיש בעוגיה?
בקיצור אם יש לי חצי כוס סוכר רגיל במתכון כמה אבקת סוכר צריך לשים?
 

bali

New member
מנהל
100 גרם אבקת סוכר יצא בערך 3/4 כוס

אבל מבחינת המתיקות והמשקל, חצי כוס סוכר שוקלת 100 גרם, ופה אתה שם את אותה כמות סוכר רק טחונה דק דק.
 

1מטקה

New member
תודה,אני אנסה.


 
למעלה