המרת ספר טלפונים מאאוטלוק לפאלם דסקטופ

המרת ספר טלפונים מאאוטלוק לפאלם דסקטופ

1.איך אני מעביר את רשימת ספר הטלפונים שלי שהיה לי עד היום באאוטלוק, (היה לי פוקט פי סי), כעת עברתי לפאלם זייר 72, עם פאלם דסקטופ, איך אני מעביר את כל רשימת החברים שלי אל הפאלם דסקטופ.?? 2. למה בספר הטלפונים שעל מכשיר הפאלם עצמו, השמות לא מסודרות בסדר א' ב', מישהו מכיר את הבעיה, איך מתגברים עליה??

3MD

New member
תשובות

1. הכי קל זה פשוט להגדיר את הסינכרון של הפאלם ישירות לאאוטלוק. המומלץ ביותר הוא, להוריד את הגירסה העדכנית של הפאלם דסקטופ (קישור מצורף) - לפי דגם המכשיר ומערכת ההפעלה שברשותך, אחר התקנת הגירסה העדכנית תוכל למצוא את התיקיה "PIM conduit sync" תחת התיקיה "PalmOne" בתפריט התחל>כל התוכניות שם תוכל לבחור בסינכרון מול האאוטלוק. במידה והינך מעוניין בכל אופן לסנכרן מול הדסקטופ של הפאלם הייצוא והייבוא נעשים כך: היכנס לאאוטלוק > קובץ >ייבוא ויצוא > יצוא לקובץ > ערכים המופרדים בפסיקים (וינדווס) > אנשי קשר ושמור את הקובץ בשם והתיקייה הרצויים. על מנת להקל על עצמך בהמשך מומלץ לפתוח את הקובץ שיצרת ב"אקסל" ולמחוק את כל העמודות המיותרות שקיימות כברירת מחדל באאוטלוק (ניתן לעשות זאת בעת הייצוא ע"י בחירה בלחצן "מיפוי שדות מותאמים אישית" המופיע בדיאלוג הייצוא - לפני לחיצה על "סיום" אך קל יותר להבחין מהו שדה מיותר ומה לא - מתוך אקסל - לדעתי) היכנס לדסקטופ > בחר בContacts מצד שמאל, אחר כך גש לתפריט File>import ובתיבת הבחירה התחתונה בחלון שנפתח בחר בcomma separated , מצא את הקובץ ששמרת מקודם ובחר import עכשיו עליך להתאים בין שדות האקסל לשדות הפאלם דסקטופ ע"י גרירת השדות כל אחד מול המתאים לו, ולבחור ב"אישור" שים לב להתאים את שדות הקטגוריה ע"מ שהקטגוריות שלך ישמרו. 2. פעמים שנוצר בלבול בסדר השמות בספר הטלפונים של פאלם (זה קורה בספר טלפונים בעברית) הפיתרון הוא: היכנס לספר הטלפונים בחר תפריט ב: אפשרויות>העדפות ובחר ב"מיין לפי" את השורה שאינה מודגשת ו"אישור" היכנס שוב לתפריט > אפשרויות > העדפות ובחר ב"מיין לפי" "שם משפחה שם פרטי" בהצלחה.

למעלה