המרת סרטים...

• פותח הנושא pda1
  • פורסם בתאריך

pda1

New member
המרת סרטים...

בוקר טוב לכוללם. מי יכול לעזור לי אייך אני ממיר סרטי avi ל-mpg כלומר עם איזו תוכנה אני משתמש. ואם אפשר לינק לתוכנה...ישירות תודה לעוזרים...ושבת שלום ביייי

pda1

New member
לגביי השאלה אז ככה...

הורדתי נגן divx לפוקט וגם אתpocket tv והם יכולים להראות רק קבצי mpg..ולכן אני רוצה להמיר קבצי avi ל-mpg יש גם את נגן tcpmp והוא טוב אבל אני מנסה דברים אחרים מה אתה אומר....

AYELET1

New member
אני אומרת...

1. ספר איך הוא אחרי שתנסה 2. עדיין לא מבינה מה מפריע לך ב-TCPMP שמצדיק את כל הבלאגן הזה

pda1

New member
ניסתי אותה..

לפי מה שמתואר צריך לפתוח את הקובץ שרוצים להמיר..אז פתחתי .ואז הוא המיר אותו לפורמט הדרוש .רק שאני לא רואה כלום.רק שומע.ושניסתי להכניס את אותו קובץ בפורמט avi שוב לפירמוט.הוא נותן הודעה שהוא לא יכול להפתח כי הוא לא תומך או משהו כזה. יכולים לעזור לי בבעיה....ואגב למכשיר htc של אורנג איזה גרסא של tcpmp אני צריך.כי הורדתי תתוכנה ושאני רואה וידאו אז התמונה מרצצת לי במסך בעצבנות ולא רואים כלום.המכשיר הוא פוקט פיסי כמובן...ואני בפורום של פאלם אני יודע אבל אם תוכלו לעזור איזו מס" גרסא אני צריך לפוקט של tcpmp. תודה

AYELET1

New member
למה אינך שואל בפורום פוקט?

מס' הגרסה הוא 0.72 או 0.71 יש שם תוספות של פלאגאינים אולי זה מה שחסר לך?

pda1

New member
תודה איילת...אבל

בלי להעליב אף אחד בשום פורום באמת..אני בא מעולם של הפאלם לאחר 3 שנים וקצת.ורק עכשיו אני עובד עם הפוקט ואני מרגיש "בבית" בפורום של פאלם לשאול שאלות בנוגע לפוקט אבל את צודקת מעכשיו אני אשאל בפורום פוקט....תודה לכם חבריי ושבת שלום.

AYELET1

New member
לי אין שום בעיה עם זה. מצידי שאל בשניהם...

פשוט בפ' פוקט כנראה תקבל יותר תשובות בנושא פוקט

pda1

New member
שאלה אחרונה בחיי...

אייך אני מסיר תוכנות שכבר התקנתי בפוקט לחלוטין.למרות שהוא אומר לי שהתוכנה לא הוסרה במלואה.אז אייך אני מסיר אותה לחלוטין.....וזהו באמת. תודה

AYELET1

New member
שוב- אין בעיה עם השאלות כאן מצידנו

מצידך יכולה ליהיות בעיה - פחות תשובות. הסרת תוכנות: לשם כך ישנם כל מיני מנקים כמו memmaid u ו-tweaks2k שמנקים קבצים מיותרים. לפעמים מדובר בקבצים שמשמשים תוכנות נוספות

למעלה