המרת עוגה לעוגה "טבעונית"
שלום, אני אודה לכם אם תוכלו להדריך אותי האם ניתן להמיר את המתכון המצ"ב לעוגה שגם טבעוני יאכל אותה. אם אני מחליפה סוכר לבן בסוכר חום?קמח רגיל בקמח מלא? במקום ביצים רסק תפוחי עץ? תודה מראש! מצרכים: 2.25 כוסות סוכר 1 כוס שמן 2.5 כוסות דלעת מבושלת ומרוסקת למחית 4 ביצים 3 כוסות קמח רגיל כפית אבקת אפיה כפית סודה לשתיה כפית קינמון כפית שטוחה בה מעורבבים אגוז מוסקט, הל טחון וציפורן טחון. כפית מלח 2 כוסות תערובת של פירות יבשים חתוכים לקוביות כגון משמש, תמרים, תאנים, אננס, וכן צימוקים, אגוזי מלך קצוצים וכולי. אופן הכנה: מחממים תנור לחום בינוני. מערבבים בקערה גדולה את הסוכר, השמן והדלעת היטב. מוסיפים את הביצים ומערבבים היטב. מוסיפים 2 כוסות קמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, תבלינים ומלח ומערבבים היטב. בקערית נפרדת מערבבים היטב את הפירות היבשים עם כוס קמח ומוסיפים לתערובת. מעבירים את העיסה לתבנית עגולה קפיצית מספר 28, ומכניסים לתנור בחום בינוני למשך שעה לערך.
שלום, אני אודה לכם אם תוכלו להדריך אותי האם ניתן להמיר את המתכון המצ"ב לעוגה שגם טבעוני יאכל אותה. אם אני מחליפה סוכר לבן בסוכר חום?קמח רגיל בקמח מלא? במקום ביצים רסק תפוחי עץ? תודה מראש! מצרכים: 2.25 כוסות סוכר 1 כוס שמן 2.5 כוסות דלעת מבושלת ומרוסקת למחית 4 ביצים 3 כוסות קמח רגיל כפית אבקת אפיה כפית סודה לשתיה כפית קינמון כפית שטוחה בה מעורבבים אגוז מוסקט, הל טחון וציפורן טחון. כפית מלח 2 כוסות תערובת של פירות יבשים חתוכים לקוביות כגון משמש, תמרים, תאנים, אננס, וכן צימוקים, אגוזי מלך קצוצים וכולי. אופן הכנה: מחממים תנור לחום בינוני. מערבבים בקערה גדולה את הסוכר, השמן והדלעת היטב. מוסיפים את הביצים ומערבבים היטב. מוסיפים 2 כוסות קמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, תבלינים ומלח ומערבבים היטב. בקערית נפרדת מערבבים היטב את הפירות היבשים עם כוס קמח ומוסיפים לתערובת. מעבירים את העיסה לתבנית עגולה קפיצית מספר 28, ומכניסים לתנור בחום בינוני למשך שעה לערך.