המרת קובץ jpeg ל-pdf

האדמור

New member
המרת קובץ jpeg ל-pdf

כשאני מצלם במצלמה דיגיטלית אני מקבל תמונה כקובץ jpeg, עד עתה נהגתי להדפיס ואז לסרוק את התמונה כקובץ pdf, האם ניתן לעשות זאת ללא הצורך בהדפסה?

blzvi

Active member
יש מדפסות PDF

PrimoPDF ,כאשר תתקין את התוכנה תתווסף לך מדפסת וירטואלית שלמעשה לא מדפיסה אלה יוצרת קובץ יש עוד תוכנה pdf995 שעושה אותו דבר מתוך התוכנה אתה מדפיס למדפסת ה PDF

blzvi

Active member
יש יתרון לתוכנות אלה

אתה תהיה מסוגל אם תרצה ליצור קובץ PDF שאנשים אחרים יוכלו לפתוח אותו בלבד ללא יכולת לשמור,להעתיק לשנות.אתה מחליט

האדמור

New member
===)

בוקר טוב תודה על התגובה, אבדוק את התוכנות שהצעת בד"כ אני צרוך לשלוח קובץ טקסט של מספר עמודים (שנכתב לרוב באופן אופיס) אליו מצורפות מספר תמונות וכל זאת ב-PDF. עד עתה נהגתי לשלוח כל עמוד סרוק בנפרד כקובץ PDF דבר שיצר מספר רב של קבצים, לא נוח. השאיפה שלי היא ליצור קובץ PDF אחד שיכיל מסמך טקסט ולאחריו מספר תמונות. האם ניתן לבצע זאת באמצעות תוכנות אלה? אם לא, לאיזו תוכנה אני זקוק? האם יש עדיפות לאחת התוכנות? תודה מראש

blzvi

Active member
חיובי,תוכנות אלה בעיקרון שתיהן דומות

יתכן שאחת מהן תהיה רק לנסיון ,על כן נסה את שתיהן. אין מה לדון מה עדיף לפני שתתחיל לעשות משהו.

blzvi

Active member
יש אפשרות פשוטה יותר

לא מכיר אופן אופיס אבל באופיס (של מיקרוסופט) ניתן לבצע שמירה בשם >סוג קובץ PDF וזה ייצור קובץ PDF

HelpSupport

Active member
לא צריך שום תוכנות לדימוי הדפסת PDF ...

אתה משתמש באופן אופיס ובתוכנה יש אפשרות לשמור ישירות כקובץ PDF. &nbsp צפה ותתרגל -> https://is.gd/olUAQk &nbsp

האדמור

New member
===)

תודה על התגובה העניין הוא שלכל מסמך טקסט כזה אני צריך להוסיף מספר תמונות שצילמתי במצלמה דיגיטלית (jpeg) ואז לשמור הכל ביחד כקובץ PDF מחפש דרך פשוטה לביצוע הליך כזה

האדמור

New member
תודה. שאלה נוספת - הוספת חתימה

בוקר טוב תודה על התגובה שאלה נוספת: למסמך אותו אני כותב באופן אופיס אני צריך להוסיף חתימה ואז לשמור הכל כ-PDF. כשאני סורק את החתימה נפתח לי הצייר, אני מקבל חתימה במימדים גדולים מאוד ואז כשאני מנסה להקטין (ע"י הקטנת הריבוע) החתימה מתעוותת. מהי הדרך היעילה ביותר להוסיף חתימה למסמך?

blzvi

Active member
באופן אופיס

אתה מכניס את התמונה לתיבת טקסט ומקטין באלכסון כך שיחס אורך רוחב ישמרו. או שבצייר תבחר יחס פיקסלים קטן יותר (מספיק 200X100).

למעלה