המרת שירים ל- MP3 , הורדתי

orchen

New member
המרת שירים ל- MP3 , הורדתי

מהאינטרנט (פרהפרה) תוכנה שמסבה נהדר וקלה לתפעול אבל מסבה לי את השירים ללא השם המקורי אלה כ- TRACK01 ... ואז אני עוברת אחד אחד ומשנה אין צורך לומר שפרטי הדיסק לא עוברים גם כן. לתוכנה קוראים: free CD to mp3 converter

RoiRoi88

New member
לא צריך תוכנה מיוחדת..

אם את משתמשת ב-WINDOWS יש לך את התוכנה הדרושה: Windows Media Player. כדאי לעדכן לגירסה האחרונה (10). יש שם כפתור שנקרא: "העתקה מתקליטור". פשוט שמים דיסק, השירים שבו מופיעים במדיה-פלייר (כולל השמות, מסמנים את השירים שרוצים להמיר, ולוחצים על "העתק מוזיקה מתקליטור". (כדאי לפני כן לקבוע הגדרות איכות: כלים => אפשרויות => העתקת מוזיקה מתקליטור

יאיר B

New member
הערה, ברשותך:

Windows Media Player ממירה לפורמט של MS שנקרא WMA ולא לפורמט MP3. יש לוודא שהנגן תומך בפורמט זה (נגנים ישנים לא תומכים בו, כן אין שום מערכת סטריאו [לפחות לא אחת שאני מכיר] שיודעת לקרא את הקבצים, למקרה שצורבים אותם על CD ורוצים לשמוע אותם במערכת שתומכת ב-MP3). מעבר לזה מדובר בפורמט נחמד שהקידוד אליו הוא מהיר מאוד.

RoiRoi88

New member
מדיה פלייר 10 כן ממירה ל-MP3..

למרות שאני מעדיף את פורמט WMA של מיקרוסופט. באותו גודל קובץ (של שיר בפורמט MP3) אפשר להכניס שיר ב-WMA באיכות טובה פי 2. (או איכות שווה בחצי מכמות הזיכרון).

יאיר B

New member
../images/Emo51.gif לא ידעתי על ה-MP3 ב-WMP

טוב לדעת. לוקח יותר זמן לקודד ב-MP3. בנוגע למה עדיף, מצרף שירשור ישן בנושא.

למעלה