שלום חברים וחברות,
קיבלנו בתקופה האחרונה לא מעט פניות בנושא תזמון המרת שקלים לדולרים לפני השקעה בנדל"ן בארצות הברית.
זוהי בהחלט שאלה חשובה שדורשת מחשבה ותכנון, ולכן החלטתי לשתף אתכם בכמה טיפים חשובים:
במקרים רבים, עדיף להעביר את הכספים הדרושים לרכישה בזמן קרוב למועד העסקה עצמה, על מנת למזער את החשיפה לתנודות מטבע שתשליך על יכולת ביצוע ההשקעה.
מוזמנים להמשיך את הדיון בתגובות! שתפו אותנו בחוויות שלכם מהשקעות נדל"ן בחו"ל ושאלו שאלות נוספות.
רוצים ללמוד עוד על שיקולים בתזמון המרת מט"ח נכון?
הנה סרטון שהכנתי בנושא>>
כדי לא לפספס שעורי נדלן וטיפים חדשים מוזמנים לעקוב אחרי ערוץ נדלניר ביוטיוב
באמצעות לחיצה על כפתור הרשמה SUBSCRIBE
בברכה,
ניר בבג'ני
קיבלנו בתקופה האחרונה לא מעט פניות בנושא תזמון המרת שקלים לדולרים לפני השקעה בנדל"ן בארצות הברית.
זוהי בהחלט שאלה חשובה שדורשת מחשבה ותכנון, ולכן החלטתי לשתף אתכם בכמה טיפים חשובים:
- הימנעו מספקולציות מט"ח: ניהול מט"ח מצריך מומחיות רבה ויכול להיות מסוכן. התמקדו בהשקעות לטווח ארוך המבוססות על צרכים ויעדים כלכליים ברורים.
- בחנו את הצורך שלכם בדולרים: האם אתם מתכננים הוצאות דולריות בקרוב, כגון רכישת נכס בחו"ל? אם כן, ייתכן שיהיה משתלם להמיר חלק מהשקלים שלכם.
- פיזור נכסים ולא פיזור מטבע: פיזור תיק ההשקעות שלכם בין מטבעות מפחית את הסיכון שלכם מתנודות בשערי חליפין. אבל הקצאת אחוז מהתיק שלכם להחזקה של נכסים בחו"ל המייצרים הכנסה במט"ח יכולה לשמש כאסטרטגיית הגנה חזקה יותר.
במקרים רבים, עדיף להעביר את הכספים הדרושים לרכישה בזמן קרוב למועד העסקה עצמה, על מנת למזער את החשיפה לתנודות מטבע שתשליך על יכולת ביצוע ההשקעה.
מוזמנים להמשיך את הדיון בתגובות! שתפו אותנו בחוויות שלכם מהשקעות נדל"ן בחו"ל ושאלו שאלות נוספות.
רוצים ללמוד עוד על שיקולים בתזמון המרת מט"ח נכון?
הנה סרטון שהכנתי בנושא>>
האם כדאי להמיר עכשיו שקל לדולר?
האם זה הזמן להמיר מטבע? משקיע שואל אותי לגבי המרת דולר לשקל ומה אני חושב על זה, אני אישית חושב לא לעשות ספקולציות מטח, אני אוהב לחשוב על זה יותר, או מציע לחש...
youtube.com
כדי לא לפספס שעורי נדלן וטיפים חדשים מוזמנים לעקוב אחרי ערוץ נדלניר ביוטיוב
באמצעות לחיצה על כפתור הרשמה SUBSCRIBE
בברכה,
ניר בבג'ני