ראשית זה אכן "מלח" לימון במרכאות...
מה שנקרא כאן "מלח לימון" אינו מלח כלל אלא
גבישי חומצה ציטרית (חומצת לימון).
החלופה היא:
לכל 0.75 גר' חומצת מלח 15 מ"ל (כף) מיץ לימון.
או 1.5 גר' חומצת מלח ל- 30 מ"ל מיץ לימון
וכך הלאה.
זה לא ממש מדויק מכיוון שאין רמת חמיצות אחידה
לכל סוגי הלימונים.
לא ציינת מה מטרת ההמרה, אם זה לתיבול רגיל
ולשימוש כללי לכי על ההמרה שציינתי.
אם זה לצורך שימוש מאד מדויק יש לבדוק את רמת
החומציות של מיץ הלימון בעזרת מד חומציות,
רמת החומציות של חומצת הלימון תמיד מדויקת
וקבועה.