המשאלה שלי לשנה החדשה

• פותח הנושא utp
  • פורסם בתאריך

utp

New member
המשאלה שלי לשנה החדשה ../images/Emo65.gif

"המשאלה שלי לשנה החדשה" הסיפתח האולטימטיבי לפתיחת השנה בלב פתוח ארוע חוויתי בלתי רגיל אל משאלת הנשמה על הגג הקסום של תאטרון הסמטה ביפו העתיקה יום ראשון - מוצאי ראש השנה, 24.9, 20:30, 55 ש"ח מתי בפעם האחרונה הבעת משאלה מכל הלב? את הפעם הבאה תזכרו כל החיים! דרך שיחה, תרגילים ומוסיקה נתכוונן יחד לשיא הגדול של הערב–הבעת המשאלה. אנו מביעים משאלות בכל הזדמנות - ריס או כוכב שנופלים, עוגת יומהולדת ועוד. לפעמים הן מתגשמות לפעמים לא. זו תתגשם!!! אנחנו רציניים לגמרי. זו הזמנה ללמוד כיצד להביע משאלה באופן שתהפוך למציאות. זוהזדמנות חגיגית ומרגשת לגלות מהי המשאלה האמיתית שלנו ולבקש אותה במלוא העוצמה מעצמנו, ומהיקום כולו. ואז קורה הקסם והיקום כולו נרתם לעזור להגשימה. הולך להיות ערב מיוחד במינו ומלא קסם כמו שאוטופיה יודעים לעשות, בואו ותודו לנו אחר כך. כמו שאפשר לקום "על צד שמאל" או "על צד ימין" כך אפשר גם לבחור איך לפתוח את השנה. בואו לפתוח את השנה ולפתוח את הלב. לב פתוח מזמין אהבה כל השנה. מנחים: אייל סלונים ואנשי אוטופיה. אייל הוא מורה אור, מטפל בהילינג, מנחה סדנאות מודעות, מאמן אישי וממנהיגי קבוצת אוטופיה. אנשי אוטופיה פועלים ליצירת מהפכה תודעתית של תרבות השלום ואמנות האהבה. לפרטים נוספים פנו ל: http://www.nomind.co.il/sitefiles/Default.aspx?PageId=2217 24/9, 20:30, 55 ₪ תאטרון הסמטה- רח' מזל דגים 8 יפו העתיקה מפת הגעה: www.hasimta.com אין צורך להזמין כרטיסים מראש אפשר לרכוש בקופה כרטיס משולב מוזל ל"משאלה שלי לשנה החדשה" + להליכת המלאכים + למסיבת האהבה שמתקיימות בהודיה למחרת (יום שני 25/9) בהודיה בת"א. פרטים באתר הודיה www.hodaya.co.il שנה טובה לכולנו הלוואי שתהיה זו השנה שנלמד אהבה. הלוואי שמשאלתך תתגשם. אמן. [email protected]

AnnabeI Lee

New member
המשאלות שלך עולות אלף ומשהו דולר.

זה משתלם משאלה בשישים שקל
.

utp

New member
מצחיק מאד אבל...

תשמעו, אני בעד ציניות אבל רק אם תגיעו תבינו איזו עוצמה יש בארוע הזה. אנשים לא ממש יודעים להביע משאלות!!! נגיד מישהי שהיתה בארוע לפני שנתיים עם משאלה לרדת במשקל אחרי שעשר שנים היא מנסה, הבינה שהמשאלה שלה היא בכלל לא לרדת במשקל אלא להפתח לאמונה שהיא ראויה להיות נאהבת. שנה שעברה היא הגיעה שוב, הפעם עם חבר ועשרים קילו פחות. לפעמים אנחנו בפוקוס על משאלות שווא. לכן יש מקום וטעם להתמקד ולהבין את משאלת הלב ואז להביע אותה במלוא העוצמה ולהתחייב להגשים אותה. זו מהות הארוע. מקווה שהסברתי. בתוך ההקשר של מעבר למטריקס הייתי בטוחה שאתם מבינים לבד את המהות. שנה טובה, שירי

utp

New member
שאלה טובה

ואענה בשאלה...למה לא? המאבטח, הסאונדמן, הקופאי, המנחים, ההפקה, מעצב הפליירים, בית הדפוס, משרד יחסי הציבור, התיאטרון (הנהלה, משכנתא, חשמל...), המנקה, פירסום מודעה בעיתון וכו' וכו' נראה לי שהבנת את הרעיון. אנחנו חיים במציאות שהכל עולה בה כסף, ולכן שאלתך נראית לי נאיבית ומיתממת, ואני אומרת את זה לא בציניות, אלא באהבה. הערב מדהים, ונגע בחיים של הרבה אנשים. זה לא סתם להביע משאלה וללכת הביתה אלא מערך מובנה של תרגילים שמועברים באופן מקצועי כדי לחשוף את משאלת האמת ולהביע אותה באופן הבהיר ביותר, וגם לפתוח ערוץ עבודה שנתי כדי להגשימה. לא ידועה לי משאלת ליבך אבל ברור לי שלפי שאלתך אחד המעצורים להגשימה הוא כסף! את/ה מוזמנ/ת מכל הלב. מרגיש לי שהרבה אסימונים יפלו לך. שירי

Lonly badger

New member
אני מבין למה

אבל רוב האנשים חושבים.. רגע רגע רגע.. אני למדתי בבית ספר... לימדו אותי חשבון ופיזיקה וקצת ביולוגיה... רגע רגע רגע... יש לי הגיון בריא. משהו כאן לא מסתדר לי.. זה הכל יפה וטוב. אבל למה לעזאזל המארגנים לא בקשו משאלה להתעשר ולעזור לאנשים בחינם? אני יכול לפתוח ספר או לשבת בשקט ולהבין בעצמי איך לבקש משאלה בחינם, כן . אני מתעצל , אז בוא נתנהג כמו אנטפטים לאנשים מנומסים שמפרסמים אירועי מיוחד במינו במחיר מציאה 55. לא .. אבל יש לי ראש פתוח וראיתי את סרט המטריקס, היא אמרה שאני אבין את זה ...
אולי כדי שאני אלך בכל זאת? רק בגלל... כן לא.. אני מבין למה . אני מבין למה.

Free Smile

New member
אין הנחתום מעיד על עיסתו

ואין ההיגיון מעיד על בריאותו. בטח לא היגיון שהינו בריא בזכות חינוך שמנוהל על ידי מערכת שיש לה עוד הרבה רפורמות לעבור בחיים הללו מלבד זאת כל אדם שבאמת מחפש להגיע לאנשהו בחייו, ישלם מחיר מסוים. כסף, זמן, אנרגיה... מחיר כלשהו. היותנו אנשים שהמילה "מחיר"/"תשלום" מכוונת אצלם עם אותה מילה "כסף" שהולכת למקום של "שלי ולמה לתת סתם" ... זה כבר מעבר לפיזיקה וביולוגיה זה יותר סוציולוגיה / אנתרופולגיה (במידה ותחקור אותנו תרבות שונה משלנו)

עם כל הכבוד

האיחור, המרחק, וכל השאר. האמת, לא הייתי מגיע בכל מקרה, משאלות אני יודע לבקש לבד ואני לא צריך שמישהו יגיד לי אם זה באמת מה שאני צריך או לא. בכל מקרה מקווה שהמשאלה שלך התגשמה...

למעלה