המשבר ביוון משפיע על התיירות?

אנחנו טסים ביום רביעי

לקורפו.
לטוס ללא חשש או שיהיו בעיות? מה דעתכם? איפה כדאי לשאול?

ואם כן טסים, לקחת יורו או דרכמות?

יורו או דרכמות

עדיין יורו.
לגבי נסיעתכם תשאלו את מי שרכשתם ממנו את החופשה או הטיול בטוח יש לו תשובות.
אני כרגע ביוון, נהנה כמו תמיד.

Lalica

New member
המשבר ביוון משפיע על התיירות?

היי יש לי שאלה, לדעתכם, המשבר הכלכלי שיש כיום ביוום אמור להפיע על התיירים בצורה כל שהיא? סגרנו דיל לאוגוסט לאמצע יולי..ולפי מה שראיתי בחדשות אמרו שכדאי לבדוק עם סוכני הנסיעות מה אפשר לעשות.. מה אתם חושבים? זה נכון שבמלונות לא יהיה אוכל? אפשרות למשוך כסף? או בעיה עם הדלק? (במידה ומשכירים רכב)

מתה מפחד מיוון או מהאיום האיראני על ישראל?

מציע לישראלים להכניס דברים לפרופורציות, אין נכון לעכשיו שום פגיעה בתיירים הנוסעים ליוון, כאמור יש אוכל במסעדות ובמלונות, יש כסף לתיירים בכספומטים, הכל פועל כסדרו, סעו ליוון ותעשו חיים ואם כבר מדברים על להיות בפחד, אז יש כמה מקומות בעולם שמתים מפחד מהאיום של פצצה גרעינית על ישראל, הם חוששים שהנשורת הגרעינית תגיע לאירופה, אם כבר למות מפחד אז אולי מזה, בואו נהיה קצת מציאותיים, מה הפנסיה של עובד מדינה ביוון שנפגעת כתוצאה מחוסר היכולת של המדינה לשלם לו קשורה לחופשה שלכם ביוון?.. ואם איזה מישהו הפחיד אתכם באשר לחופשה ביוון, צרו איתו קשר ותשאלו אותו מה הוא מציע לכם לעשות.

המשבר ביוון לא פוגע בתיירות

אני כותב לכם ממש עכשיו מיוון, התקשורת כמו התקשורת מנפחת כל עכבר ועושה ממנו הר, ככה זה שצריך כותרת טובה בכדי למכור טוב יותר את העיתון, בפועל ביוון יש דלק בתחנות הדלק, תיירים מוציאים כספים מכספומטים ללא בעיה, במלונות ובטברנות יש אוכל והכל בסדר, מגיעים ליוון עשרות אלפי תיירים ללמעלה מ 40 נמלי תעופה הקיימים ביוון מדי יום, המשבר ביוון פוגע מאד באזרחי יוון אבל אין שום פגיעה נכון לעכשיו בתיירות ליוון וביוון, לא אומרים שלא שווה לעקוב אחרי הדיווחים מעת לעת ולראות מה קורה, אבל אין שום חשש מנסיעה ליוון כעת.

Lalica

New member
תודה רבה לכולם על התגובות.הצלחתם להרגיע אותי

המשבר ביוון והשפעתו על התיירות

נכון לעכשיו ההירטיה הישראלית מוגזמת, בארץ המצב הרבה יותר קשה מביוון על כל אויביינו המאיימים עלינו ועל התירים בישראל, כרגע ביוון כל שרותי התיירות פועלים כסדרם והתיירים נוהרים ליוון מכל העולם, יש אוכל במסעדות ובסופרים, יש דלק בתחנות דלק, הכל בסדר, לא אומר שלא שווה לעקוב אחרי החדשות, אבל רצוי לעקוב אחר אתרי חדשות בעולם ולא בישראל, התקשורת בישרל מגזימה כהרגלה

למעלה