המשהו המגניב שלי

אור2221

New member
המשהו המגניב שלי

במקום תמונות ובלונים, החלטתי לקיים את הבטחתי לשים כאן את הסרטון של המריבה הפיזית בין ניקי וויקטוריה על השתייה שלה. למי ששכח או לא צפה, ניקי שתתה בגלל פגיעה בגב שויקי לא היתה מודעת אליה, וכשהם רבו... בואו נגיד שהמשחק של מלודי עושה את העניין כמעט קשה לצפייה, היא משחקת את הכאב כל כך טוב. תכניסו לשורת הכתובת. http://www.angelfire.com/or3/orlevy_1/addiction4.wmv

הסרטון לא יורד

אין ירידה - אין שמחה

Dawn12

New member
לי זה דווקא כן יורד

האיכות קצת בעייתית אבל הסצינה באמת מדהימה...

אור2221

New member
או... אני שמחה

כי לא הבנתי למה זה לא עובד. צהובוני, נסה שנית :) דווקא האיכות היתה בעיני די סבירה, זו קלטת בת כמעט 13 ואני חושבת שהיא הקליטה במהירות כפולה... יש לי המון דברים חדשים, ואתה מוזמן לשים באתר. אור.

אור2221

New member
מה בדיוק קורה

המדיה פלייר נפתח לך אבל הסצינה פשוט לא עולה?? אור.

אור2221

New member
אינטרנט מהיר - יש?

כי אם אין, זה אכן יכול להוות בעייה ויקח לך הרבה זמן עד שהסצינה תעלה. אור.

המדיה פלייר לא נפתח

מהסיבה הפשוטה שזה לא יורד... זה עושה כאילו זה מוריד, אבל אין נתונים estimated time left, download to, transfer rate) וזה עושה כאילו זה מעביר אבל לא רואים סימן שזה באמת עובר, ואחרי כמה דקות אני מקבל הודעה שאי אפשר להוריד - האקספלורר לא מוצא את האתר או שהוא לא זמין כרגע. אותו הדבר לגבי הסרטון השני ששמת. (וכן, יש אינטרנט מהיר)

Dawn12

New member
למה צריך לחכות שזה יעלה?

אני פשוט הורדתי את זה למחשב שלי... אם יש לך כל תוכנה אחרת שדרכה אפשר להוריד מהרשת והיא לא הדפדפן (כמו למשל Download Accelerator) אתה יכול להעתיק לשם את הלינק ולהוריד בלי בעיה. בעצם, לא אמורה להיות גם שום בעיה ללחוץ כאן ולעשות "שמירה בשם". עובד?

זה לא נתן לי אופציה לעשות שמירה בשם

אבל לפחות בלינק הזה זה מוריד כמו שצריך... והנה עכשיו זה סיים ועלה הריל-פלייר ונמסר לי שהוא לא מאתר את הקליפ הספציפי :-S לא מובן... לא חשוב, גם ככה אני מבזבז יותר מדי זמן על שטויות

SupeRonit

New member
אני בשוק...כאילו יש לה צירים..

איזה משחק מעולה.אני בהלם.. מסכנה.

למעלה