המשחקים הראשונים של הפלייאוף בשעות נוחות

רונית52

New member
המשחקים הראשונים של הפלייאוף בשעות נוחות

המשחקים הראשונים בסוף השבוע יספקו לנו בארץ כמה משחקים טובים בשעות נוחות. טורונטו תשחק ב 7:30 במוצ"ש. נוח שיקגו תשחק ב 10 בערב מוצ"ש.נוח קליבלנד תשחק ביום ראשון ב 7:30 בערב. נוח פיניקס תשחק ביום ראשון ב 10 בערב. נוח. שאר המשחקים פחות נוחים: דטרויט תשחק 2 לפנות בוקר ראשון. יוסטון תשחק ב 4:30 לפנות בוקר ראשון. הספרס ישחקו ב 2 לפנות בוקר של שני. ודאלאס אחרונה ב 4:30 לפנות בוקר שני.

נוחים זה אחלה אבל מה עם השידורים?

אההה בעצם את מאלה שרואים בכל מקרה

רונית52

New member
בנתיים אני לא מוצאת לעצמי שידורים

אבל זה עדיין די מוקדם לקבוע, אני מקווה שיעשו שידורים. ביום ראשון ישדרו כנראה גם בארץ את לייקרס פיניקס. חבל שלא לוקחים סדרה אחת ומשדרים אותה עד הסוף.

רונית52

New member
טורונטו-ניו ג'רזי ספורט 5 שבת 19:30

שידור ראשון. יפה מאד. ביום ראשון בערב לא יהיה שידורים בערוצי הספורט בגלל ליל יום הזיכרון.

רונית52

New member
עוד שידורים בספורט 5

דטרויט אורלנדו משחק 3 בחמישי הבא 5+ קליבלנד וושיגנטון משחק 3 מוצ"ש הבא ומיאמי שיקגו משחק מס'4 ב 8 בערב ראשון ב 29-4 +5

איזה יופי...

4 ערוצים יש להם ובשבוע 1 של פלייאוף הם מביאים 4 שידורים ושוב- בשביל מה, לעזאזל, בשביל מה יש את הערוצים האלה?! מה עם ESPN? איפה אפשר לבדוק?

רונית52

New member
espn ישדרו כנראה את יוטה-יוסטון 4:30 א' בוקר

כתוב שיש להם משחק בשידור ב 5:30 וכתבו את זה לפני שפורסם לו"ז המשחקים.

רונית52

New member
בושה לספורט 5 הורידו את השידור של טורונטו

לא יאומן. זה ירד מהלו"ז שלהם. בושה, שני משחקים בשעות סבירות ונוחות ושידור נאדה! ביום א' 2 משחקים בשעות נוחות ושידור נאדה! אז מה הלייב וכל הפלוסים וכו' שווים??? (לפחות אני מצאתי שידור מהאיטלקים למיאמי שלי)

אפשר הסבר?

אני גם רוצה לראות את הבולס שלי! מי הם האיטלקים? איך את קולטת אותם? איפה הם?.. וכל הערוצים החדשים האלה הם זזבל 1 גדול. פשוט זבל

רונית52

New member
הערוץ נקרא sportitalia והוא משדר את זה

הערוץ הזה נקלט דרך לוויין שנקרא 13E או בשמו "הוטבירד" והערוץ הזה הוא חינמי. כמו כן בערוץ הזה יהיה גם שידור ביום ראשון בערב של הלייקרס נגד פיניקס. אני מאמינה שהפאב שפירסמו כאן שישדרו את המשחק הזה הם ישדרו מהערוץ הזה.

מצטער שאני מציק לך...

אבל זה חשוב :) יש את זה באינטרנט? ויש עוד מקומות שאת יודעת שיש להם את זה? אני ממש לא מבין בלווינים... 13 E לא אומר לי כלום ולא הוטבירד

למעלה