אם את רוצה להיות ממש קטנונית
[מה שאני, כמובן, לא. אני בחורה לחלוטין לא קטנונית. אני נדיבה וטובה ורחבת לב] אז אפשר לציין שהאמירה הגאונית נעשתה לא רק בפרק בו Agent Sunshine נהרג, אלא גם בתגובה לכך שהנשיא ציין את זה. כך שזו לא רק הערה טיפשית, היא גם חסרת רגישות ברמות מופלאות. ואפשר לציין שהמפגש בינהם הוא אקראי, אחרי שהצוות סירב לכל נסיון לארגן מפגש כזה, ובתגובה ריצ'י הלך למשחק בייסבול כי זה מה ש"oridnary people" עושים בשביל הכיף, ורצה להגיע בהפסקה, אבל טובי דפק אותו ועשה פקקים בדרך לתיאטרון כך שהוא הגיע ממש בסוף. ואפשר עוד להזכיר, שברטלט מגיב באיפוק ראוי לציון, ולא אומר כלום, אלא מספר לריצ'י שכשהוא רץ לנשיאות, היה לו מעין 'קורס מזורז' ביחסי חוץ וביטחון. ועל כך ריצ'י אומר שנמאס לו שהנשיא אומר עליו שהוא טיפש (הוא הבחור שזכה לתיאור המלבב, מוח בקוטר 0.22 בחברה של 0.357 או משהו כזה. אני אולי לא קטנונית אבל נשק זה לא הקטע שלי). ואחר כך הם אומרים אחד לשני כמה הם לא אוהבים זה את זה, כשריצ'י ממש נדיב בעלבונות שהוא חולק לברטלט (חלק מהם הם לא עלבונות, כמו להגיד אליטיסט אקדמי או ליברל, אבל זה רק אני). ורק את ברטלט שולף את משפט המחץ. אבל אני לא קטנונית, כזכור, ולכן למון קיבל את מלוא הקרדיט, וכמובן את הזכות, אם יבחר לנצל אותה, לשמוע אותי מקללת את מי שבגללו נזכרתי בציטוט.