המשחק בכפר הבפטיסטים....

ChiefsNo1

New member
המשחק בכפר הבפטיסטים....

לאור המשחק המעולה שנערך בין חיפה לת"א ביום שישי בכפר הבפטיסטים, קבוצת חיפה העלתה באתר שלה - www.haifa-football.com תיאור משחק מלא, אתם מוזמנים להכנס. תודה.

Yo-man

New member
לצערי לא יכולתי להגיע

והכל בגלל קליי, שלפני שבועיים התאמץ להטיל אותי על הרצפה הכי חזק שהוא יכל, מה שגרם לפתיחת העור באיזור הברך. לא כאב ולא מנע ממני להמשיך לשחק באותו יום, אבל מה שהגליד לא היה חזק מספיק בשביל שאוכל לרוץ או לתקל. מה שאני מנסה להגיד זה שאולי מישהו יספר על תוצאות המשחק, ולא מבחינת הנקודות, אלא מבחינת האפשרויות למימון הציוד. על המשחק אני אקרא באתר של חיפה. תודה

royassis

New member
הכל פה

טוב אז יורם בקיצור .... קלאיי אמר לי ואמר שדיבר אל כל החבורה שמה שאנחנו רוצים שיהיה זה ליגת טאקל פוטבול, המציאות היא מה שיש עכשיו, כמה חברה משחקים אחד עם השני. לטווח הקרוב קלאיי אמר שאנחנו רק צריכים להתמיד ולהגיע ולשחק בכפר הבפטיסטים במשך הקיץ כדי שזה שממן את הציוד ואת המגרש יראה שאנחנו מתמידים וזה הכי חשוב. בהמשך הדרך אולי נשיג גם מימון בעקיפין מהממשלה ניראה לי דרך ליגת הפלאג פוטבול, העלו כל מיני אפשרויות אבל מה שאנחנו נעשה בזמן הקרוב זה לקבוע משחקים בכפר הבפטיסטים בערך כל שבוע שבועיים. אהה וצריך שיהיו לנו לפחות 4 קבוצות. ושיגיעו לשחק כל פעם 20 שחקנים 10 מכל קבוצה. ובמשחק ששיחקנו עכשיו, היה גדול אבל משעמם ..... קלאיי הפיץ הרס וטיקל משהו שנפל על הכדור מה שגרם לזה שהאוויר יצא לו מהראיות במכה וזה כאב לו בבטן והוא יצא מהמשחק. והכאיב לעוד כמה שחקנים. חיפה גם עשו מהלך גדול, ה half back הלך לצד וה qb מסר לו, ה half baclkמסר איזה 40 יארד ל touchdown. טיל רץ איזה 50 יארד והרג אנשים בדרך ..... אהה ושכחתי, ציוד יעלה לכל בן אדם בערך 40 שקל, ואנחנו משחקים פעמיים בחודש אז זה לא יצא הרבה. וכניראה גם ניצטרך לשלם על המגרש כדי להשכיר אותו. אנחנו גם לא ניקבע משחקים לזמן הקרוב בגלל המכביה. הממן גם רצה שיהיה לנו משהו שיהיה אחראי על הכל חוץ מקלאיי, כי קלאיי נוסע מהארץ עוד 17 חודשים.

royassis

New member
אני רוצה לקחת תמונות פעם הבאה

אז כל מי שיכול להביא מצלמה שיביא ... ונעלה את התמונות באתר

ChiefsNo1

New member
לצערי גם אני לא...

ולפי מיטב הבנתי לא סוכם יותר מדי והבן אדם שצריך לשאול אותו זה רביב.

למעלה