המשחק הזה מטריף לי תשכל!

mooshki

New member
המשחק הזה מטריף לי תשכל!

אי אפשר להכנס לעמוד הפורומים כל הזמן מופיע לי הסרטון הזה שמראה את תל אביב נו... זום כזה. איך אני יוצאת מזה?!?!?!?!!?

KingTomer

New member
אני חושב

שהמנהלים צריכים לעשות סדר כי הכל פה בלאגן וכלום לא מובן

אור כ

New member
אני רואה שעוד אף אחד מכם לא קלט!

שהשידור הוא לא בשידור חי!! יש להם מצלמה שמחוברת למחשב נייד, אחרי כמה שעות הם עורכים קצת את הסרטון ואז מעלים אותו.

mooshki

New member
מה הקשר? מה אכפת לי?

אני רוצה להכנס לפורום שלי ולא יכולה להגיע לעמוד הפורומים כי הפרסום של המשחק המפגר הזה לא נותן לי לעבור. איך נכנסים לפורומים עכשיו??

אור כ

New member
תכנסי להיסטוריה במחשב שלך ותבצעי חי

תכנסי להיסטוריה במחשב שלך(CTRL+H) ותבצעי חיפוש. אולי זה יעזור אולי לא

רווית30

New member
לא נכון אור אתה לא קולט זה שידור חי

וחצי אני ראיתי בידיוק אתמול איך שידרו מתי ומה זה שידור חיי לחלוטין לפעמיים מוסיפים קטעים אבל בכללית זה חיי

כאילו מה רווית מה נסגר איתך?!?!?!

כל מה שאור אומר את נגדו!וץמיד אץ מצדיקה את תפוז!מה את חלק מעובדי תפוז אומה?!?!?!כי לפי מה שהבנתי עד עכשיו את כן!!!

רווית30

New member
ממש לא אבל אני מצדיקה על דברים

נכונים על מה שהייה בידיוק ואין לי שום דבר רע נגד אור בכלל לא מאשימה אף אחד אבל תארי לך שאת היית מגיעה בשעה שאני הגעתי אתמול לחפש והיו אומרים לך תשמעי כבר מישהו מצא....לא היית מתרגזת??? אל תגידי שלא כי נקבו בשעה ...אני מאוד הייתי מתרגזת אם היו אומרים לי סליחה כבר חיפשו והלכו יש חוקים יש שעה מסויימת ובה צריך להתחיל.... אני לא אחת מתפוז ממש לא אבל ממש לא...... אבל כשצריך לצדיק מישהו אני מצדיקה....ובמקרה גם הייתי שם כך שאני בידיוק יודעת מה קרה!

בקטע הזה כן...אבל...

מסכן אור אנחנו צריכים לעזור לו כדי שיביאו לו כסף ובכל זאת את לא מצאת אז מזה משנה ואת יוצאת נגדו כל פעם שהוא אומר משו נגד תפוז וזה נראה כאילו את מתפוז ואת סתם מתעצבנת עליו כי בתכלס מגיע לו הכסף... אבל כן אם הייתי מגיעה לשם והיו אומרים לי שכבר מצאו את הכסף כן הייתי מתעצבנת... אבל אני לא מתאמצת להגיע כי כל המשחק מכור לתפוז והאנשים של תפוז מוצאים את זה כמו שאת רואה מה ילדים שהיו שם כותבים: "כרגע חזרתי ממגדל ארמון בחיפה וכן המשחק הוא מכור לחלוטין ראיתי בעצמי איך שתי אנשים מוציאים מעטפה מן הכיס ובאים למצלמה"

רווית30

New member
טוב, את זה של היום אני לא הייתי שם

אז אני לא יכולה לומר כלום אם זה נכון או לא נכון גם לא יכולה לשפוט אבל בקשר של אור אני כתבתי לו שאין לי נגדו חס וחלילה כלום הוא סך הכל ילד נחמד ראיתי אותו אתמול ובקשר לזה שאת היית מתעצבנת אתמול אם היו אומרים לך אז את רואה שאני לא סתם אמרתי...ולהתעצבן ממה שאור כותב חלילה אני סך הכל מביעה עדה שלי שהיא נכונה על סמך זה שראיתי במו עיניי וששמעתי במו אוזניי וחוץ מזה חמודה יש חוקים למשחק וצריך לנהוג לפי החוקים..... בכל מקרה אני לא שייכת לאחת מתפוז בכלל אני פשוט גולשת כאן קבוע וזה אתר הבית שלי תמיד הייה ואין לי משהו רע כלפי אף אחד להיפך אני בחורה שאוהבת לעזור לאנשים ולתמוך ומה שצריך לעשות עושה.... בכל אופן אני מאחלת לך הרבה הצלחה והמשך גלישה נעימה

Elad l

New member
../images/Emo140.gif

בתחתית המסך יש כיתוב "לכניסה מהירה". נסי ללחוץ עליו. עובד? בכל מקרה, אנו מודעים לכך שבחלק מהמחשבים יש בעיה עם המעבר האוטומטי לעמוד המבוקש, ואנו עובדים על פתרון ברגעים אלה ממש. תודה על הסבלנות

mooshki

New member
לא עובד!

איזה סבלנות איזה? אני נראית לך סבלנית? גם לא מקבלת כסף וגם לא מצליחה להכנס לפורום שלי!!!!! אאאאאאאאאאאני שונאת אתכם!

Elad l

New member
למה לשנוא? ../images/Emo7.gif

הפרסומת הורדה עד שימצא פתרון לבעיה

mooshki

New member
סתם רוח שטות.

ו... לא היא לא! אתה כנראה לא מבין על מה אני מדברת או משהו. זו הפרסמות שיש רקע שחור כזה ובאמצע עיגול, כמו שוראים מטלסקופ או משהו מוזר דומה לזה וזה מתקרב ומתקרב ואז רואים את תל אביב ואז רואים כסף בתוך המבורגר (השם ירחם.) תעיפו את זה!

Elad l

New member
זו בדיוק הפרסומת

היא הורדה בשלב זה מהאתר. איפה את עוד רואה אותה?

mooshki

New member
כנס לדף הראשי, לחץ על פורומים

כדי לבחור את הפורום שאתה רוצה, ותראה - הפרסומת שם ואי אפשר לעבור הלאה.

Elad l

New member
התקלה סודרה

עקרונית, ההפניה נעשית לאחר 10 שניות באופן אוטומטי. למי שמעוניין לדלג על הפרסומות ישנה האפשרות ללחוץ על "כניסה מהירה" בתחתית העמוד. האם מישהו עדיין נתקל בבעיות?

natalyv1985

New member
אני!!!!

שום דבר לא סודר הכל בדיוק אותו דבר והכניסה המהירה רק מחזירה חזרה לפרסומת

למעלה