המשחק החדיש:

ספשו

New member
המשחק החדיש:

יש לי רעיון למשחק...בגלל שאני חדש פה אני לא בטוח שכבר עשו אותו פה...אבל בכל זאת...אני מציע: החוקים פשוטים: מישהו כותב כמה שורות משיר של ריטה (רצוי לא מהפזמון,ושלא יכיל את שם השיר...) ואז עליכם לנחש את שם השיר ולהמשיך אותו.... מי שמנצע זוכה בחולצה ותקליט...לא...סתם...זוכה בתהילת עולם...יאללה...אני מתחיל: "אני רואה אותך אוהב שוב אבוד בתוך הלב מביט בעיר ושם יש עצב יורד לים ומתיישב...." בהצלחה

Golden apple

New member
"אל תפחד"

ואם ימצא אותך קולי ברע ואם בטוב מה שהיית בשבילי עוד לא חדל לכאוב עיני תועות עוד ברחוב אחר צל של ספק במיטתי פעור כמו חוב המקום הריק

ספשו

New member
../images/Emo127.gifכל הכבוד

פפפפששששששששששש..... לא נראה לי שאפילו הוד רוממותי...בכבודיו בעצמי...חחח...הייתי יכול לענות על השאלה הזאת...קבל ח"ח אתה מעריץ למופת... חולצה ותקליט בדרך אל ביתך...
יאללה...עכשיו תורך...:

Golden apple

New member
כבר הכנסתי להודעה ה1 אבל לא משנה

הנה שלי.. ואם ימצא אותך קולי ברע ואם בטוב מה שהיית בשבילי עוד לא חדל לכאוב עיני תועות עוד ברחוב אחר צל של ספק במיטתי פעור כמו חוב המקום הריק

ספשו

New member
האיסיקיו שלי:

אחרי עשרות אלפי דרישות הנה האיסיקיו שלי: 304094311 אתם מוזמנים להציק לי באוות נפשכם ריטה,זה כולל אותך....

michalm83

New member
כמובן השיר אהבה גדולה

רוצה לקום מהצגה של אהבה שהסתבר שלא היתה היתה סתם לא טובה...

nizzan

New member
העלמות אסורה

"קנינו אושר בקופסת זהב עם ריח, שעלתה נורא ביוקר, ורב הזמן היא נעולה כי המפתח מסתתר אי שם בפנים"

Golden apple

New member
אופס..

"והנה מיד אני עולה וגופי מתמתך ואני גדולה ואין כמוני בכול העולם כי אני גבוהה וגדולה מכולם והכול בסביב ביראה וכבוד כי אני גדולה עד מאוד"

The Juck

New member
"כובע קסמים"

"בדלי אנשים משומשים מתרוצצים לי מול העיניים"

nizzan

New member
לך

אחד מהשירים החזקים והמרגשים ביותר של ריטה... עד כמה שהוא נכון.... "את כנפי הרוח המכה בסורגים, איך נפקח חיוך של ילד ומגע אהבה"

nizzan

New member
"השפלה קטנה"

"ואנחנו אחים,אנחנו הולכים ופוגשים אנשים"

Golden apple

New member
"שיר הקשת"

בדלי אנשים משומשים מתרוצצים לי מול העיניים הזמן חיזק ליבם הזמן ריכך גופם

Golden apple

New member
לא ראיתי../images/Emo70.gif

מאה פעמים הייתי רוצה להגיד לך שאני אוהבת אותך אהובי את כל חיי ונשמתי לשפוך לרגלי אהבתך

תלתלית

New member
דלא מיחאד ../images/Emo23.gif

"כל האנשים בחלונות תסתכלו, איך היא משתגעת..."

למעלה