המשחק המקדים.

זה לא רק הנשיקות

זה המגע והדיבור. אחד האזורים הכי סקסיים הוא המח. תדבר, תלטף, כמו שהציעו לך כאן אפשר גם ליצור אווירה רומנטית תהנו

תגובתי

לנשק בצוור, בפנים ובחזה זה לא פור פליי. אל תמהר לשום מקום, תלטף אותה, תשאל אותה מה היא אוהבת ומה לא המשחק המקדים לפי דעתי צריך לקחת לכל הפחות 20 דקות. לפי שאלתך אני יכולה להבין שאין לך הרבה ניסיון, אז קודם כל באמת תירגע, היא לא תברח לך לשום מקום.. והכי חשוב- תדבר איתה, אל תשאל אותנו ותחקה לתשובות פלא, תשאל אותה, תן לה להנחות אותך, אפילו עם זה מביך או מוזר, הייתי מציעה אפילו במשך המשחק המקדים תבקש ממנה שתראה לך מה נעים לה, ממש שתקח את הידיים שלך ותראה לך מה לעשות וכמה וגם אתה, תספר לה מה מגרה אותך זה נורא מביך בהתחלה, במיוחד בשלבים המוקדמים של הקשר,אבל זה הדבר הכי נכון לפי דעתי לעשות. בהצלחה :)

Jess Leon

New member
הפור פליי הכי טוב..

מתחיל ונגמר בראש. במוח. זה נכון אומנם שצריך לנשק בכל הגוף כמו שייעצו לך כאן. אתה אכן צריך לנשק בכל מיני מקומות -אתה יודע.. ואגב אתה גם צריך ללמוד איך לנשק באופן שיגרום לה כיף. לא אגרסיבי מידי.. לא עדין מידי.. פשוט איך שכיף לה. תן לה להסביר לך או לפחות תנסה להבין בעצמך מה גורם לה עונג- לפי התגובות שלה. אבל הכי חשוב זה כמו שאמרתי קודם: הראש. המוח: אתה חייב לעשות הכל לאט ובכיף. תן לה להרגיש שאתה נהנה מכל רגע. תפנק. תשקיע זמן. אל תחפף.. תאמין לי שאם תעשה ככה היא תרגיש אהובה ורגועה ונינוחה וזה יגרום לה להתרכז בדברים הטובים שבדרך כלל גורמים לנשים להיות רטובות. אוהו.. ועוד איזה רטובות.. אם תתן לה את הזמן הדרוש ואת תשומת הלב והפינוק אתה פתאום תגלה דברים יפים יותר ממה שאתה יכול לדמיין. היא תתחנן לעוד. זה בדוק ומנוסה. זה טוב בשבילה והכי טוב בעולם בשבילך.

למעלה